NB I: Kiesés elől menekülő és a bajnoki címre pályázó csapatok is adtak játékost a forduló válogatottjába - íme, a legjobb 11

Az NB I 23. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Csakfoci.hu 2024. március 4., hétfő 19:07
Az NB I 23. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 4., hétfő 19:07

Az OTP Bank Liga 23. fordulójának válogatottja:

Simon (Paks) - Gera (DVTK), Szatmári (DVTK), Széles (Kisvárda) - Maiga (Ferencváros), Zachariassen (Ferencváros), Lucas (Kisvárda), Brtan (Mezőkövesd) - Ambrose (Újpest), Plsek (Puskás Akadémia), Böde (Paks)

Simon Barnabás (Paks)

Tökéletesen helyettesítette Szappanost. Több komoly bravúrt is bemutatott. Előbb kiütötte Nagy közeli fejesét, majd Molnár lövését, a második félidőben pedig Bognár 19 méteres tekerését tolta ki a léc alól.

Gera Dániel (DVTK)

Hetek óta kiváló formában futballozik. Ezúttal is segítette a támadásokat. Volt egy gyönyörű emelése, ami mindkét kapufát érintette, a lecsorgót pedig Edomwonyi egy lépésről bepasszolta.

Szatmári Csaba (DVTK)

Jól irányította a védelmet, ha szükséges volt, kisegítette a társait.

Széles Imre (Kisvárda)

Az ő határozottsága is kellett ahhoz, hogy a kiesés ellen küzdő kisvárdaiak megússzák kapott gól nélkül a ZTE elleni meccset.

Habib Maiga (Ferencváros)

Hatékonyan szűrt a védelem előtt, emellett a támadásokhoz is felért. Az első félidő utolsó pillanatában ő kapcsolt a leggyorsabban és bevetődve vezetéshez juttatta a Fradit.

Kristoffer Zachariassen (Ferencváros)

Rengeteget futott, dolgozott. A második félidő közepén Pesics beadására érkezett tökéletesen. Ha kicsit jobban koncentrál, az utolsó percben is lőhetett volna egy gólt.

Lucas (Kisvárda)

Igazi csapatkapitányként a hátára vette a kiesés elől menekülő csapatát. Ha kellett, hátul szerelt, ha úgy adódott, remek passzal találta meg társát, a ZTE elleni találkozót pedig egy nagyon okos góllal döntötte el - a kisvárdai ikon úgy tekerte el a labdát a lábak között, hogy Dombó Dávid még úgy sem tudott mozdulni rá, hogy azon az oldalon állt, ahová a labda jött.

Marko Brtan (Mezőkövesd)

Erőszakosan, keményen játszott. Volt egy nagy mentése, amikor Vajda Botond lövésébe belelépett.

Peter Ambrose (Újpest)

Jól használta ki fizikai fölényét, nem nagyon tudták tartani. A 78. percben ő zárta le a meccset, miután Csoboth passzát 8 méterről belőtte.

Jakub Plsek (Puskás Akadémia)

Aktív volt, sokat változtatta a helyét. Az első félidő utolsó percében egy jó helyzetfelismerésnek köszönhetően hét méterről bólintott a hálóba.

Böde Dániel (Paks)

Remekól szállt be, előbb fejjel, majd lábbal talált be, újabb fontos három ponthoz juttatva az éllovas paksiakat.

A forduló cseréje:

Bőle Lukács (Mezőkövesd)

Tökéletes cserének bizonyult. Négy perccel a pályára lépése után lőtt egy óriási gólt 18 méterről, a folytatásban pontos passzokkal vétette magát észre és a végén is volt egy jó lökete, ami alig ment mellé.

A forduló edzője:

Feczkó Tamás (Kisvárda)

A tavaszi szezonban eddig mindig kapott gólt a kisvárdai csapat. Ezúttal nagyon jól zárt a védelem, megvoltak a helyzetek, amelyekből egyet kihasználtak, de az most elég volt a győzelemhez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz