Fotó: kisvardafc.hu

NB I: Két szerencsés gól után újabb mérkőzés ért véget döntetlennel

Lukic góljára Ilievski válaszolt, így a 18. forduló harmadik találkozója is döntetlent hozott.
Csakfoci.hu 2023. február 4., szombat 18:56
Fotó: kisvardafc.hu
Lukic góljára Ilievski válaszolt, így a 18. forduló harmadik találkozója is döntetlent hozott.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 4., szombat 18:56

I. félidő

A második percben a Honvéd előtt adódott a mérkőzés első helyzete, ekkor Mitrovic indítása után Lukic lőtt jobbról, 16-ről, azonban Hindrich lábbal hárítani tudott. A 11. percben Navrátil jobbról gurított Hei elé, aki a jobb alsó sarok mellé tüzelt.

A 29. percben Ötvös fejesét Szappanos szedte ki a bal alsóból. Negyed órával később Plakushchenko indított, a labda szerencsésen Domingues elé pattant, ő két szép csellel helyzetbe hozta magát, majd az ötös bal sarka előtt jobbal a jobb alsó mellé lőtte a ziccert.

II. félidő

A fordulást követően megszerezte a vezetést a Kispest. Capan távoli lövésre szánta el magát, ami Lukic elé pattant, ő pedig az ötös bal sarkáról, ballal a jobb alsóba passzolt, 1-0.

Pár perccel később előbb Mesanovic vágta fölé Navrátil ígéretes beadását, majd Hei ballábas lövése suhant el a bal kapufa mellett. A 64. percben Mesanovic fejese után Ilievski közelről piszkálta kapura a labdát, Szappanos könnyen fogta a gurítást.

A 74. percben Spasic távoli lövését Szappanos pont Ilievski elé ütötte, aki elvitte a labdát a kapus mellett, majd közelről a kapuba passzolt, 1-1. A 91. percben Alic passzát Ilievski 16-17 méterről jobbal a bal alsó mellé lőtte.

NB I, 18. forduló

Honvéd-Kisvárda 1-1 (Lukic 48., ill. Ilievski 74.)

Honvéd: Szappanos - Capan, Cirkovic, Prenga - Doka (Jonsson 18.), Mitrovic, Plakushchenko (Gomis, a szünetben), Benczenleitner (Tamás 64.) - Domingues, Lukic (Kocsis 64.), Sampeiro (Ennin 79.)

(cserék: Tujvel, Ennin, Eördögh, Gomis, Jonsson, Kerezsi, Klemenz, Kocsis, Krajcsovics, Lovric, Szabó A., Tamás)

Kisvárda: Hindrich - Hei (Karabelyov 72.), Jovicic, Kovacic, Leoni - Melnyik, Ötvös, Makowski (Ilievski 55.) - Navrátil (Spasic 72.), Mesanovic, Camaj (Alic 85.)

(cserék: Odintsov, Alic, Czérna, Ilievski, Karabelyov, Lucas, Spasic, Széles, Vida)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz