Fotó: dvsc.hu

NB I: Kazah bajnok kapust is hozott a bajba kerülő Loki - hivatalos

A Loki leigazolta az előző évben az Asztanával kazah bajnoki címet nyert Marko Milosevicet.
Budai László 2023. március 1., szerda 13:28
Fotó: dvsc.hu
A Loki leigazolta az előző évben az Asztanával kazah bajnoki címet nyert Marko Milosevicet.
Szerző: Budai László 2023. március 1., szerda 13:28

Kedden honlapunk is megírta, hogy bajba került kapusposzton a Debrecen: miután ugyanis Megyeri Balázs megsérült, mindössze a 17 éves Erdélyi Benedekre számíthattak a Lokinál. A klub ezt követően nem sokkal be is jelentette, hogy szerződtette Kovács Pétert, aki ebben a szezonban a Pécs együttesének volt a tagja, igaz, bajnokin nem védett.

Ma (szerdán) tovább erősített kapusposzton a DVSC, amely leigazolta a szerb Marko Milosevicet. A 32 éves, 187 cm magas kapus korábban többek között a szerb Vozdovac, az FK Zemun, a Napredak, valamint a kazah Aktau és Asztana kapuját is védte, összesen több mint 150 bajnoki mérkőzésen. Legutóbbi egyesülete az Asztana volt, a 2022-es évben (Kazahsztánban tavaszi-őszi rendszerű a liga) az idény feléig védett, ősszel második számú kapus lett a bajnoki aranyérmet nyert együttesben.

Olvastad már?
Újabb súlyos sérültje lett a Fradinak, elegük is lett a klubnál: “Ezek véletlenül nem következnek be”  
A Debrecen ellen az első félidőben lecserélt Samy Mmaee sérülése súlyos, információink szerint minden bizonnyal ki kell hagynia majd az EL-nyolcaddöntős párharcot. Úgy tudjuk azonban, a másik, hétvégén lecserélt Fradi-játékos, Pászka Lóránd sérülése nem komoly.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz