Fotó: ztefc.hu

NB I: Ismét a szurkolók miatt büntetett meg két csapatot az MLSZ - a Fradi ellen is eljárás folyik

Megtartotta újabb ülését csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 14:14
Fotó: ztefc.hu
Megtartotta újabb ülését csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 14:14

A FEB összevont eljárás alapján a Vasast, az FTC elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Szintén összevont eljárás alapján kapott pénzbüntetést a ZTE a DVSC ellenei hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeik miatt (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy elzárt területre történt bedobása).

A határozatból az is kiderül, hogy jelenleg a következő sportszervezetekkel szemben zajlik még összevont fegyelmi eljárás: Bp. Honvéd, MOL Fehérvár, Újpest FC, DVSC, Ferencváros - írja az mlsz.hu.

Olvastad már?
Interjú a Loki edzőjével: "Dzsudzsákkal elég nyílt és bizalmi a viszonyunk"; "Nem láttam még olyat, mint az NB I" - Blagojevic a Vidivel cserélt információkat az ellenfelekről
Maximalista, de zárkózott, a játékosai a barátai is lehetnek, de sosem lesznek a legjobb barátok - Srdjan Blagojevic, a DVSC vezetőedzője remekül összekapta és rakta csapatát az elmúlt hónapokban, a kiesőhelyről a dobogóra vezetve a Lokit. A szerb tréner nagyon jól kijön Dzsudzsák Balázssal, sokat is segít neki a csapatkapitány, nem bánta, hogy Bódi Ádám nyilvánosan fakadt ki mellőzöttsége miatt, már Magyarország felé repülve rájött, mi a baj a debreceniek játékával, és azt is elárulta, hogyan cseréltek információkat az ellenfelekről a Vidivel. Interjú az NB I legjobb formában lévő csapatának vezetőedzőjével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Tovább az összes átigazoláshoz