Fotó: ztefc.hu

NB I: Ismét a szurkolók miatt büntetett meg két csapatot az MLSZ - a Fradi ellen is eljárás folyik

Megtartotta újabb ülését csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 14:14
Fotó: ztefc.hu
Megtartotta újabb ülését csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 14:14

A FEB összevont eljárás alapján a Vasast, az FTC elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Szintén összevont eljárás alapján kapott pénzbüntetést a ZTE a DVSC ellenei hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeik miatt (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy elzárt területre történt bedobása).

A határozatból az is kiderül, hogy jelenleg a következő sportszervezetekkel szemben zajlik még összevont fegyelmi eljárás: Bp. Honvéd, MOL Fehérvár, Újpest FC, DVSC, Ferencváros - írja az mlsz.hu.

Olvastad már?
Interjú a Loki edzőjével: "Dzsudzsákkal elég nyílt és bizalmi a viszonyunk"; "Nem láttam még olyat, mint az NB I" - Blagojevic a Vidivel cserélt információkat az ellenfelekről
Maximalista, de zárkózott, a játékosai a barátai is lehetnek, de sosem lesznek a legjobb barátok - Srdjan Blagojevic, a DVSC vezetőedzője remekül összekapta és rakta csapatát az elmúlt hónapokban, a kiesőhelyről a dobogóra vezetve a Lokit. A szerb tréner nagyon jól kijön Dzsudzsák Balázssal, sokat is segít neki a csapatkapitány, nem bánta, hogy Bódi Ádám nyilvánosan fakadt ki mellőzöttsége miatt, már Magyarország felé repülve rájött, mi a baj a debreceniek játékával, és azt is elárulta, hogyan cseréltek információkat az ellenfelekről a Vidivel. Interjú az NB I legjobb formában lévő csapatának vezetőedzőjével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz