Fotó: index.hr

NB I: Horvát válogatott védővel erősíthet a Puskás Akadémia - sajtóhír

Az Eszék értékesítené válogatott hátvédje, Karlo Bartolec játékjogát, a futballistára sajtóhírek szerint a Puskás Akadémia csaphat le.
Budai László 2023. január 19., csütörtök 14:30
Fotó: index.hr
Az Eszék értékesítené válogatott hátvédje, Karlo Bartolec játékjogát, a futballistára sajtóhírek szerint a Puskás Akadémia csaphat le.
Szerző: Budai László 2023. január 19., csütörtök 14:30

A BalkanScout Twitter-oldal és a germanijak.hr értesülései szerint a Puskás Akadémia tárgyalásban áll az NK Osijekkel a klub ötszörös horvát válogatott védője, Karlo Bartolec megszerzése ügyében. Arról írnak, hogy a horvát egyesület értékesíteni kívánja a labdarúgót, aki szintén távozna Eszékről, így a jelek szerint mindhárom fél ugyanabban érdekelt.

Bartolec ebben a szezonban valóban nem alapembere együttesének, hét bajnokin játszott, ebből ötször csereként. Korábban volt a dán FC Köbenhavn és Nordsjaelland labdarúgója, előtte pedig a Lokomotiva Zagrebet erősítette. A koppenhágaiak nem kevesebb, mint 2,7 millió eurót fizetett érte 2019-ben.

Olvastad már?
A Fradiba tartó játékos elköszönt a csapatától - hamarosan bejelenthetik
A Slovan 8-szoros suriname-i válogatott védője, Myenty Abena lesz a Fradi első téli érkezője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
ZTE/Vasas
Hinora átigazolhat
A Csakfoci úgy tudja, a Zalaegerszeg a Vasas 26 éves jobbhátvédjével, Hinora Kristóffal erősítene.
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Tovább az összes átigazoláshoz