NB I: Három csapat szinte teljesen kisajátította a forduló válogatottját - ők voltak a legjobbak

Az NB I 31. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. A Kecskemét, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd jó teljesítménye természetesen a forduló válogatottján látszódik.
Csakfoci.hu 2023. május 15., hétfő 18:00
Az NB I 31. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. A Kecskemét, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd jó teljesítménye természetesen a forduló válogatottján látszódik.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 15., hétfő 18:00

NB I, a 31. forduló válogatottja

Szappanos (Honvéd) - Pillár (Mezőkövesd), Szalai (Kecskemét), Zeke (Kecskemét) - Molnár (Mezőkövesd), Brtan (Mezőkövesd), Favorov (Puskás Akadémia), Komáromi (Puskás Akadémia), Vajda (Mezőkövesd) - Drazic (Mezőkövesd), Tóth B. (Kecskemét)
Edző: Szabó I. (Kecskemét)
Csere: Camaj (Kisvárda)

Szappanos Péter (Honvéd)
Több nagy bravúrt is bemutatott Debrecenben. A 6. percben Babunski ziccerét védte, de a folytatásban is sokat foglalkoztatták. A 95. percben egy közeli csúsztatást tolt ki, megmentve ezzel egy nagyon fontos pontot a Honvédnak.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)
Ahogy a teljes csapat, ő is nagyon fegyelmezetten, motiváltan futballozott. Hátul hiba nélkül tette a dolgát. A második félidő elején Brtan gólját megelőzően ő csúsztatta meg a szögletet.

Szalai Gábor (Kecskemét)
Remekül használta ki átlagon felüli fejjátékát mindkét kapu előtt, felment a támadásokkal és többször jelentett gondot a Fradi védelmének. A 34. percben jól robbant be egy labdára és közelről megszerezte a vezetést.

Zeke Márió (Kecskemét)
A beadásai rendre veszélyesek voltak, a vezető találat előtt ő ívelte középre a labdát.

Molnár Gábor (Mezőkövesd)
Nagyon élt a technikás játékos, bejöttek a cselei, jók voltak a passzai. Az első gól előtt ő kanalazta vissza a labdát az alapvonalról, amit aztán Drazic másodszorra a kapuba juttatott. A második félidőben is kiosztott egy gólpasszt, majd ő maga is betalált egy szép támadás végén.

Marko Brtan (Mezőkövesd)
Remekül szűrt a középpályán, nehéz volt őt átjátszani, ráadásul kapura is veszélyesen játszott. Szünet után ő is szerzett egy gólt, amivel tulajdonképpen lezárta a meccset.

Artem Favorov (Puskás Akadémia)
Fáradhatatlanul zakatolta végig a meccset. A Puskás vezető gólja előtti beadását Kovács pont Gruber elé ütötte, aki nem hibázott.

Komáromi György (Puskás Akadémia)
A Puskás legjobbja volt. Pontos labdákkal, veszélyes lövésékkel vétette magát észre. A hajrában pedig megnyerte a meccset a hazaiaknak.

Vajda Sándor (Mezőkövesd)
Az első félidőben hajszálpontosan ugratta ki Drazicot, aki bevette Nagy kapuját, szünet után pedig higgadtan talált a paksi kapuba.

Stefan Drazic (Mezőkövesd)
A szerb csatár a szezon legjobb meccsét produkálta. Tarthatatlannak bizonyult, három gólt is szerzett, összesen pedig már 12 találatnál jár a bajnoki idényben.

Tóth Barna (Kecskemét)
A Fradi ellen is kiválóan használta ki átlagon felüli testi erejét, nem nagyon bírtak vele a védők. A 86. percben pedig rúgott egy óriási gólt 17 méterről a jobb felsőbe, amivel eldöntötte a meccset.

A forduló edzője: Szabó István (Kecskemét)
A Ferencváros ellen is koncentráltan, fegyelmezetten játszott az újonc, aminek megérdemelt győzelem lett a jutalma. Komoly bravúr, hogy három meccsen hét pontot szereztek a bajnok ellen.

A forduló cseréje: Driton Camaj (Kisvárda)
Mindkét várdai gólban fontos szerepet játszott. Az első előtt „eltörte” a labdát, ami így jó lett Leoninak, ő pedig nem hibázott. A másodiknál pedig a kemény lövését csak kiütni tudta Nikolic, pont Ilievski elé, aki az üres kapuba passzolt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz