NB I: Fradi- és Vidi-támadó is bejátszotta magát a csodaújonc edzőjének csapatába - itt a forduló válogatottja

Az NB I 22. fordulóját követően összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Budai László 2023. március 6., hétfő 17:57
Az NB I 22. fordulóját követően összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Budai László 2023. március 6., hétfő 17:57

A 22. forduló válogatottja

Dúzs (Honvéd) - Kállai (Mezőkövesd), Pillár (Mezőkövesd), Prenga (Honvéd), Tamás (Honvéd) - Windecker (Paks), Szuhodovszki (Kecskemét), Bőle (Paks) - Traoré (Ferencváros), Kodro (Fehérvár), Katona B. (Kecskemét)

Dúzs Gellért (Honvéd)
A 21 éves kapus az első félidő közepén bemutatott egy hatalmas bravúrt: Slagveer egyedül vihette kapura a labdát, Dúzs azonban jól jött ki és hárított. A folytatásban is magabiztosan tette a dolgát, korát meghazudtoló rutinnal hozta le a Puskás Akadémia elleni mérkőzést.

Kállai Kevin (Mezőkövesd)
Jól játszotta be a jobb szélt, sokat futott, elöl és hátul is rendkívül hatékony volt. A nagy bedobásaival is okozott nehézséget a hazai védelemnek.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)
Utoljára novemberben játszott bajnokit, de egyáltalán nem látszott rajta a komoly kihagyás. Jól használta ki fizikai képességet, a második félidőben volt egy nagy mentése, amikor góltól mentette meg csapatát.

Herdi Prenga (Honvéd)
Ő volt a kispestiek nyerőembere: két fejesgóljával komoly érdemei voltak abban, hogy a Honvéd otthon tartotta a három pontot.

Tamás Krisztián (Honvéd)
A beadásai életveszélyesek voltak, szinte mindig saját emberhez centerezett. Az egyenlítő találatot megelőző szögletet ő adta középre, a hajrában pedig kiosztott egy gólpasszt Lukicnak.

Windecker József (Paks)
Viszonylag szabadon mozgott a támadó harmadban, az egerszegiek nem tudták tartani, két gólt is fejelt közelről.

Szuhodovszki Soma (Kecskemét)
Most már szinte nincs olyan meccs, amikor ne átlagon felüli teljesítményt nyújtana. Ezúttal is pontosak voltak az átadásai, veszélyesek a pontrúgásai, Katonának pedig kiosztott egy gólpasszt.

Bőle Lukács (Paks)
Nagyon aktív volt, nehezen tudták tartani a ZTE védői, adott is két gólpasszt.

Adama Traoré (Ferencváros)
A Fradi legaktívabb játékosa volt. Már a 11. percben lőtt egy okos gólt, majd nem sokkal később egy újabbat, de mivel a lesen álló R. Mmaee zavarta Piscitellit a kilátásban, a játékvezető érvénytelenítette azt.

Kenan Kodro (Fehérvár)
Hatalmasat küzdött, ahogy a csapata is. Az első gól előtt ő hozta fel a labdát, a második félidőben pedig egy jól eltalált lövéssel megnyerte a meccset a Vidinek.

Katona Bálint (Kecskemét)
Nem először bizonyítja, hogy kivételes rúgótechnikával rendelkezik. Ezúttal 25 méterről lőtt hatalmas gólt, amely ráadásul három pontot ért Kisvárdán.

A forduló edzője: Szabó István (Kecskemét)
Idegenben is győzelemre játszott a csapata. Amikor kellett, hatékonyan támadtak, a végén pedig védekezésben is átlag feletti teljesítményt nyújtottak.

A forduló cseréje: Nikitscher Tamás (Kecskemét)
Védekezésben hozzáadott a középpálya stabilitásához, és egy-egy támadásnál is veszélyes tudott lenni, a 61. percben ő volt az, aki végigszáguldott a pályán, majd talált kaput, de később is volt komolyabb akció, amely tőle indult.

Olvastad már?
Fabrizio Romano a Szoboszlai-transzferről: "Sok klub érdeklődik, a Chelsea megfigyelőket is küldött"
Az olasz transzferguru úgy tudja, a Chelsea-nél valóban figyelemmel követik a magyar válogatott támadót, arról azonban nincs szó, hogy közel lenne a megszerzéséhez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz