Fotó: kisvardafc.hu

NB I: "Ez nyomást helyez ránk" - Kruscic szerint a ZTE talán fáradtabb lesz

Vasárnap egy mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga első fordulójában: a ZTE a Kisvárdát fogadja.
Csakfoci.hu 2023. július 30., vasárnap 9:25
Fotó: kisvardafc.hu
Vasárnap egy mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga első fordulójában: a ZTE a Kisvárdát fogadja.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 30., vasárnap 9:25

ZTE - Kisvárda, 20:00

Milos Kruscic (Kisvárda): - Hat hetet készültünk, miközben számos barátságos találkozót vívtunk meg. Az első bajnoki mindig nagyon fontos, egyfajta nyomást helyez ránk, mivel nem mindegy, hogyan indulunk el. A felkészülési összecsapások a keret számos pozitívumát kihozták, azt mondhatom, hogy végig jó futballt játszottunk. Motiváltan készülünk, de nem lesz könnyű mérkőzés. Nehéz a sorsolásunk, hiszen rögtön három meccs vár ránk idegenben, a Zalaegerszeg kérte ugyanis a pályaválasztói jog felcserélését, mi pedig partnerek voltunk ebben. Az öltözőn belül remek a hangulat, készen állunk a rajtra.

A ZTE csütörtökön lejátszotta az Európa-konferencialiga második fordulós selejtezőkörének első mérkőzését, amelyen a horvátországi Eszéken az utolsó pillanatokban kapott góllal 1–0-s hátrányba került. Lehet abból előnyt kovácsolni, hogy három nappal a bajnoki nyitány előtt már meccset kellett játszania az ellenfélnek?

- Ez nem számít ilyenkor. Egyetlen meccsről van szó, egyfelől ők már lejátszották első tétmeccsüket az idényben, másrészről talán fáradtabbak lesznek. Ugyanakkor nekünk is keresztül kell utazni az országon, de ez nem jelenthet problémát, hiszen szinte végig autópályán közlekedhetünk, és viszonylag gyorsan odaérünk. Izgatottan várjuk a rajtot, szeretnénk jó eredménnyel, lehetőleg győzelemmel bemutatkozni. (kisvardafc.hu)

Olvastad már?
Révész odaszúrt a ZTE-nek: "Erkölcsi alapunk is lett volna nemet mondani, mégsem a revansvágy vezérelt bennünket" - ezért mentek bele a pályacserébe
A sportigazgató azt mondja, figyelembe vették a magyar labdarúgás érdekét és azt, hogy tavaly nem véletlenül lett a Kisvárda a legsportszerűbb csapat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz