NB I-es csapattól kapott ajánlatot Miriuta: "Most nem csak a pénzügyi szempontok számítanak"

Miriuta Vasilie közel áll ahhoz, hogy átvegyen egy új csapat irányítását. Az 52 éves szakember a bukaresti ProSportnak elmondta, visszautasított egy csábító magyarországi ajánlatot.
Csakfoci Admin 2020. október 27., kedd 12:40
Miriuta Vasilie közel áll ahhoz, hogy átvegyen egy új csapat irányítását. Az 52 éves szakember a bukaresti ProSportnak elmondta, visszautasított egy csábító magyarországi ajánlatot.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 27., kedd 12:40

Miriuta Vasile bő egy éve, hogy távozott a Kisvárda vezetőedzői posztjáról, méghozzá egészen rendhagyó módon, illetve kommentárokkal kísérve. Az azóta eltelt időszakban nem maradt sokáig munka nélkül a korábbi magyar válogatott középpályás, hiszen idén januárban a román élvonalbeli FC Hermannstadt irányítását vállalta el, félév erejéig. A gondok, amelyek korábban jelentkeztek, megismétlődtek - sajtóhírek szerint a vezetőséggel megromlott viszonya miatt távozott -, így egy éven belül másodszor állt fel a nagyszebeni kispadról.

- Nem vagyok kapcsolatban a Reghecampf-családdal. Tisztelem őket, Laurentiu-val együtt játszottam, de az életben semmilyen üzleti vagy baráti kapcsolatom nem lesz velük. Edző vagyok, de baráti kapcsolatom nem lesz velük, és nem is volt - nyilatkozta korábban az 52 éves szakember.

Miriuta a pandémia ideje alatt Nagybányán tartózkodik. Nem tartja kizártnak, hogy visszatér a román futballba, még akkor is, ha nem volt kellemes élménye a Hermannstadtnál. Elmondása szerint a legközelebb ahhoz állt, hogy visszatérjen Magyarországra.

- Másfél hónappal ezelőtt volt egy érdekes ajánlatom Magyarországról. Egy első osztályú csapat keresett. Szeretnék edzősködni, és minél előbb visszatérni, hiszen nagyon szeretem ezt a munkát. Most nem csak a pénzügyi szempontok számítanak. Beszéltem néhány horvátországi ügynökkel, akik elmondták, az arab emírségekből is szeretnének engem, meglátjuk, mi fog történni. Láthatod, mi történt a koronavírus-járvány miatt, mindent felfordult - fogalmazott a tréner a ProSportnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz