NB I-es csapattól kapott ajánlatot Miriuta: "Most nem csak a pénzügyi szempontok számítanak"

Miriuta Vasilie közel áll ahhoz, hogy átvegyen egy új csapat irányítását. Az 52 éves szakember a bukaresti ProSportnak elmondta, visszautasított egy csábító magyarországi ajánlatot.
Csakfoci Admin 2020. október 27., kedd 12:40
Miriuta Vasilie közel áll ahhoz, hogy átvegyen egy új csapat irányítását. Az 52 éves szakember a bukaresti ProSportnak elmondta, visszautasított egy csábító magyarországi ajánlatot.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 27., kedd 12:40

Miriuta Vasile bő egy éve, hogy távozott a Kisvárda vezetőedzői posztjáról, méghozzá egészen rendhagyó módon, illetve kommentárokkal kísérve. Az azóta eltelt időszakban nem maradt sokáig munka nélkül a korábbi magyar válogatott középpályás, hiszen idén januárban a román élvonalbeli FC Hermannstadt irányítását vállalta el, félév erejéig. A gondok, amelyek korábban jelentkeztek, megismétlődtek - sajtóhírek szerint a vezetőséggel megromlott viszonya miatt távozott -, így egy éven belül másodszor állt fel a nagyszebeni kispadról.

- Nem vagyok kapcsolatban a Reghecampf-családdal. Tisztelem őket, Laurentiu-val együtt játszottam, de az életben semmilyen üzleti vagy baráti kapcsolatom nem lesz velük. Edző vagyok, de baráti kapcsolatom nem lesz velük, és nem is volt - nyilatkozta korábban az 52 éves szakember.

Miriuta a pandémia ideje alatt Nagybányán tartózkodik. Nem tartja kizártnak, hogy visszatér a román futballba, még akkor is, ha nem volt kellemes élménye a Hermannstadtnál. Elmondása szerint a legközelebb ahhoz állt, hogy visszatérjen Magyarországra.

- Másfél hónappal ezelőtt volt egy érdekes ajánlatom Magyarországról. Egy első osztályú csapat keresett. Szeretnék edzősködni, és minél előbb visszatérni, hiszen nagyon szeretem ezt a munkát. Most nem csak a pénzügyi szempontok számítanak. Beszéltem néhány horvátországi ügynökkel, akik elmondták, az arab emírségekből is szeretnének engem, meglátjuk, mi fog történni. Láthatod, mi történt a koronavírus-járvány miatt, mindent felfordult - fogalmazott a tréner a ProSportnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz