Fotó: mezokovesdzsory.hu

NB I-es csapatok vinnék a magyar válogatott kapust

Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Csakfoci.hu 2024. május 21., kedd 13:46
Fotó: mezokovesdzsory.hu
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 21., kedd 13:46

Honlapunk úgy tudja, hogy több NB I-es klub is szívesen látná soraiban Kovácsik Ádámot, aki a most véget ért szezonban a Mezőkövesd játékosa volt, de május végével távozik az első osztályból kiesett klubtól. Egyelőre azonban nem dőlt el a 33 éves kapus sorsa.

Kovácsik tavasszal 10 bajnoki meccsen védte a Mezőkövesd kapuját és a csapat erőssége volt, egy alkalommal honlapunknál bekerült a forduló válogatottjába.

Azt megelőzően az ETO-ban védett, 2015-től 2022-ig pedig Fehérváron, ahol a Vidivel 2018-ban bajnoki címet nyert. A felnőtt válogatottban egy alkalommal szerepelt.

Olvastad már?
Az NB I terminátorai nem tudják, mi az a csere vagy pihenő: Ők játszották a legtöbbet az idényben - TOP 10
Két mezőnyjátékos van az OTP Bank Ligában, akik egyetlen percet sem hiányoztak a 2023/2024-es szezonban. Pedig inkább a kapusok szokták bírni a strapát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz