Fotó: molfehervarfc.hu

NB I: Elhunyt a Vidi korábbi elnöke

A Videoton korábbi ügyvezető elnöke hosszan tartó, türelemmel viselt súlyos betegség után, 66 esztendős korában hunyt el.
Csakfoci.hu 2022. december 28., szerda 19:55
Fotó: molfehervarfc.hu
A Videoton korábbi ügyvezető elnöke hosszan tartó, türelemmel viselt súlyos betegség után, 66 esztendős korában hunyt el.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 28., szerda 19:55

Viniczai Tibor 1956. szeptember 6-án Székesfehérváron született, és egész életében ez a város volt az otthona, az a bázis, ahova mindig visszatért - írja a molfehervarfc.hu. Üzletemberként ismerték a legtöbben, aki nem félt új területekre kitekinteni, és országhatárokon, sőt kontinenseken túli gazdasági érdekeltségeket kiépíteni.

2006-ban lépett hivatalosan is a helyi közösség szolgálatába társadalmi megbízatású alpolgármesterként, majd a ciklus utolsó hónapjaiban - Székesfehérvár lemondott polgármesterét helyettesítve - vezette, szervezte a város életét.

A labdarúgás örök szerelem volt életében. Fiatal korától kezdve játszott, és amíg egészsége engedte, kortársaival közösen még idén is pályára lépett. A sportágat szakvezetőként is segítette, volt a Vidi ügyvezető elnöke, illetve a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja.

Nyugodjon békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz