Fotó: pfla.hu

NB I: Dzsudzsákot a folyosón történtek miatt tiltotta el az MLSZ, csapattársa egy hónapig nem játszhat - fegyelmik

A nemzetközi kupaindulást jelentő helyek megszerzéséért harcoló Debrecen két játékosát is több meccsre elveszítette a bajnokság hajrájában.
Budai László 2023. április 19., szerda 8:23
Fotó: pfla.hu
A nemzetközi kupaindulást jelentő helyek megszerzéséért harcoló Debrecen két játékosát is több meccsre elveszítette a bajnokság hajrájában.
Szerző: Budai László 2023. április 19., szerda 8:23

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 18-i ülésén hozott határozatában Ferenczi Jánost (DVSC) három, Dzsudzsák Balázst (szintén DVSC) a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után az öltözőfolyosón tanúsított sportszerűtlen magatartás miatt két soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta - számolt be róla az mlsz.hu.

Ferenczi helyzete egyértelmű, a Loki labdarúgója az ominózus találkozó 88. percében hátulról öklelte fel Lamin Colley-t, ami után piros lapot kapott; Dzsudzsák esetét azonban nem lehetett látni, az indoklás szerint az összecsapás után tett olyat, amiért két meccsre "elmeszelték".

A DVSC hivatalos honlapján közölte, hogy vizsgálja a fellebbezés lehetőségét, döntés és értékelés a hivatalos indoklás kézhezvétele után születhet.

Ha marad az ítélet, akkor a debreceni csapatkapitánynak a ZTE és a MOL Fehérvár, míg Ferenczinek még a Paks elleni összecsapást is ki kell hagynia - utóbbi így a Puskás-meccs után egy hónappal, május 13-án a Honvéd ellen térhet csak vissza.

Olvastad már?
NB I: A dobogós alapemberét szerezné meg a nagy terveket szövögető NB II-es klub
A csakfoci.hu információi szerint a győriek nyáron leigazolnák a Paks 30 éves középpályását, Windecker Józsefet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz