Fotó: ztefc.hu

NB I: Dragóner is távozik a ZTE-től - hivatalos

Távozik a ZTE FC-től Dragóner Attila, a klub korábbi sportigazgatója. A 48 éves sportvezető tavaly nyártól dolgozott Zalaegerszegen.
Csakfoci.hu 2023. április 26., szerda 19:01
Fotó: ztefc.hu
Távozik a ZTE FC-től Dragóner Attila, a klub korábbi sportigazgatója. A 48 éves sportvezető tavaly nyártól dolgozott Zalaegerszegen.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 26., szerda 19:01

Dragóner így búcsúzik a klubtól és a ZTE-szurkolóktól - írja a ztefc.hu.

- Szerettem azt a közeget, ami Zalaegerszegen fogadott. Biztatóan indult a szezon, ősszel remekül teljesített fiatal csapatunk, a tavaszunk azonban sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Meggyőződésem, hogy jó úton jár a ZTE, és ezt a filozófiát kell folytatnia a jövőben is. Köszönöm a bizalmat a klubnak, Elnök úrnak és a játékosoknak is, jövő hét szerdán pedig személyesen fogok szurkolni a Zetének a kupadöntőben!

Dragóner távozása azért is érdekes, mert hétfőn a ZTE még arról számolt be, hogy  új szerepkörben számít rá a klub és a sportvezető pontos munkaköréről a közeljövőben dönt a klubvezetés.

Olvastad már?
Megerősítve: Jenner magyaros csapatnál lett vezetőedző
Hivatalossá vált, hogy Julian Jenner veszi át Boér Gábor helyét a szlovén másodosztályú Lendvánál.
Elolvasom

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz