NB I: Böde súlyos büntetést kapott – a magyar válogatott korábbi kapitányának sem kegyelmezett az MLSZ

A fegyelmi bizottság keddi ülésén három mérkőzésre eltiltották Böde Dánielt, aki a ZTE elleni hétvégi bajnokin kapott piros lapot. Ennél komolyabb büntetést kapott a Puskás Akadémia NB III-as csapatának edzője, Szélesi Zoltán.
Nyikes Zoltán 2019. október 2., szerda 8:30
A fegyelmi bizottság keddi ülésén három mérkőzésre eltiltották Böde Dánielt, aki a ZTE elleni hétvégi bajnokin kapott piros lapot. Ennél komolyabb büntetést kapott a Puskás Akadémia NB III-as csapatának edzője, Szélesi Zoltán.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 2., szerda 8:30

Megtartotta szokásos keddi ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, ami megtárgyalta az előző hétvégi bajnoki találkozókon esett piros lapos kiállításokat is.

A fegyelmi határozat szerint

3 soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Paks támadója, Böde Dániel,

"mert amikor ellenfele megjátszotta a labdát felkarral szándékosan tarkón ütötte őt."

A másodosztályban a Soroksáron kölcsönben játszó Fradi-középpályásnak, Takács Zsombornak kell a soron következő két bajnoki mérkőzést kihagynia, "mert veszélyeztette földön fekvő ellenfele testi épségét, amikor rátaposott a hátára."

Keményen lesújtott az MLSZ a magyar válogatott korábbi megbízott szövetségi kapitányára, Szélesi Zoltánra is, aki a közlemény szerint

"befutott a játéktérre és ott a játékvezető működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért kiállították, majd a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető személyére sértő kifejezést használt", 

ezért a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott az NB III-as Puskás Akadémiában.

A fegyelmi bizottság további döntései ide kattintva érhetők el.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz