Fotók: kecskemetite.hu

NB I: Az Újpest ellen már majdnem teljes stadionja lesz a magyar foci meglepetéscsapatának - fotók

Már majdnem véget értek a régóta zajló felújítási munkálatok a kecskeméti Széktói Stadionban. A megújult lelátórész is az Újpest ellen debütál majd vasárnap.
Csakfoci.hu 2023. február 21., kedd 18:04
Fotók: kecskemetite.hu
Már majdnem véget értek a régóta zajló felújítási munkálatok a kecskeméti Széktói Stadionban. A megújult lelátórész is az Újpest ellen debütál majd vasárnap.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 21., kedd 18:04

Hosszú évek várakozása, után az Újpest elleni hazai bajnokin újra megnyithatják a kecskeméti Széktói Stadionban a régóta lezárt városi oldalt. Január óta folyamatosan zajlottak a felújítási munkálatok, melyek a kedvező időjárási körülményeknek is köszönhetően gördülékenyen haladtak. Miután a keddi stadionbejáráson az illetékes hatóságok mindent rendben találtak, minden akadály elhárult a nyitás előtt - írja a kecskemetite.hu.

Ez egyben azt jelenti, hogy a vasárnap 14 órakor kezdődő, Újpest elleni hazai bajnoki meccsen újra szinte teljesen nyitott stadionban játszhat az NB I-es tabella második helyén álló, egyébként élvonalbeli újonc KTE, hiszen a „kanyar” kivételével minden szektort meg tudnak már nyitni.

Többek közt a lelátó betonburkolatának javítására, a mellékhelyiségek és a büfé felújítására került sor a felújítás során - teszi hozzá a klubhonlap.

(Fotók: kecskemetite.hu)

Olvastad már?
"Tárgy meggyújtása": Megbüntette az Újpestet az MLSZ a szurkolói miatt
"Tárgy meggyújtása" miatt is fizethetnek a lila-fehérek, az Újpest drukkerei a felcsúti Magyar Kupa-meccsen szegtek meg több szabályt is a keddi fegyelmi határozat szerint.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz