Fotó: kecskemetite.hu

NB I: Az ezüstérmes elveszítheti a tavasz nagy felfedezettjét – az olaszok is figyelik

Horváth Krisztofer remek tavaszt produkált Kecskeméten. A 21 éves támadónak azonban vissza kell térnie Torinóba és egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsa.
Csakfoci.hu 2023. május 28., vasárnap 13:09
Fotó: kecskemetite.hu
Horváth Krisztofer remek tavaszt produkált Kecskeméten. A 21 éves támadónak azonban vissza kell térnie Torinóba és egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsa.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 28., vasárnap 13:09

Horváth Krisztofer a Serie A-s Torino kölcsönjátékosaként szerepelt tavasszal Kecskeméten. A támadónak remekül ment a játék, 15 bajnoki meccsen 6 gólt szerzett, ráadásul ezek közül több győztes találat volt.

Honlapunk olaszországi forrásokból úgy értesült, hogy a Torinónál is elismerik a támadó teljesítményét, így egyáltalán nem biztos, hogy az olaszok újra kölcsönadják Horváthot, vagy ha mégis, elképzelhető, hogy egy az NB I-nél magasabban jegyzett bajnokságba kerülhet.

Horváth Krisztofert 2020-ban igazolta le a Torino, azóta kölcsönben szerepelt Szegeden, Debrecenben és Kecskeméten.

Olvastad már?
Interjú az ezüst kapujában lévő kecskeméti vezetővel: „Nem fordulhat elő, hogy a nagy klubok lerabolnak minket” – ezt csinálták másképp, mint az NB I-es riválisok
A bronzérem már biztos, de ha az utolsó fordulóban legalább egy pontot szereznek, akkor megvan az ezüst. Az újonc Kecskemét sportigazgatója, Tóth Ákos honlapunknak elmondta, mit csináltak másképp, mint a riválisok, miért igazoltak olyan játékosokat, akik sokáig voltak az árnyékos oldalon, de beszélt arról is, miért nincs tervben náluk légiósok szerződtetése. A vezető szerint pár hete még komoly veszélye volt annak, hogy elveszítik sikeredzőjüket, Szabó Istvánt, mivel a kecskeméti csodát több klub is megirigyelte. Nem fél attól, hogy a kiemelkedő szezon után a tehetősebb klubok lerabolják őket és úgy látja, Kecskemét egyre vonzóbb hely a játékosok és a szponzorok számára is. Az eddigi koncepciójukon azonban nem változtatnak, „sztárok” helyett továbbra is éhes, motivált futballistákat szerződtetnek majd.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz