NB I: Az Egyesült Arab Emírségekbe szerződött az Újpest távozó középpályása - hivatalos

Az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő al-Batae szerződtette az Újpestről távozó Petrus Boumalt.
Csakfoci.hu 2023. június 28., szerda 18:13
Az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő al-Batae szerződtette az Újpestről távozó Petrus Boumalt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 28., szerda 18:13

Az Újpestről távozó Petrus Boumal az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő al-Batae együttesében folytatja pályafutását - jelentette be hivatalos Twitter-oldalán a klub. A kameruni középpályás másfél év után hagyta ott a IV. kerületi egyesületet.

Boumal 2022 februárjában csatlakozott az Újpesthez az orosz Nizhny Novgorod együttesétől, és a Magyarországon töltött másfél szezon alatt összesen 39 tétmérkőzésen lépett pályára, a 2022/23-as idényben 26-szor öltötte magára az újpesti szerelést.

A lila-fehérek eredményesebb tavaszi szereplésében komoly szerepet játszó kameruni játékos és a klub döntése alapján a 30 éves futballista lejáró szerződése után hagyta el az Újpestet.

Olvastad már?
Újpesten játszik egy légiós, aki szerint nem jó a túl sok légiós az NB I-ben: "Magyarországon picit elpuhultam, sokkal agresszívabb voltam azelőtt" - interjú
A kameruni Petrus Boumal bő egy éve futballozik Újpesten, de már sok mindent látott és sok mindenről van is véleménye a magyar futball kapcsán. Szívügye a fiatal csapattársak fejlődése, volt, akinek különedzéseket is tartott, miközben elmondása szerint nem szívesen lenne edzője, Nebojsa Vignjevic helyében. A Magyarországon "megszelidült" középpályás beszélt az egy perc alatt kihagyott két 11-eséről, arról, ki volt a legkellemetlenebb ellenfele az eleinte kicsit lebecsült NB I-ben, és arról is, miért nem jó a túl sok légiós a hazai élvonalban. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz