Fotó: kisvardafc.hu

NB I: A Vidi edzője a piszkos munkát is elvégeztetné, Mátyusnak sok gondja van, de elrontaná Sztankovics első Fradi-bajnokiját

Fehérvár - ZTE és Ferencváros - Kisvárda mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 7. fordulója.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 24., vasárnap 13:07
Fotó: kisvardafc.hu
Fehérvár - ZTE és Ferencváros - Kisvárda mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 7. fordulója.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 24., vasárnap 13:07

Fehérvár - ZTE, 15:00

Bartosz Grzelak (Fehérvár): - A múlt hétvégi mérkőzés után a héten is beszéltünk arról a játékosokkal, hogy szégyellnünk kell magunkat az eredmény miatt és realizálnunk kell, hogy mindegy, ki van a pályán, ha nem nyered meg a párharcokat, nem futsz többet az ellenfélnél, akkor nagyon nehéz mérkőzést nyerni. A fókuszban viszont már a Zalaegerszeg elleni bajnoki volt. A ZTE-nek vannak jó képességű játékosai, ráadásul egy sikeres kupameccsen vannak túl, ami önbizalmat adhat nekik. Nem a meccstől, hanem a csapatomtól vannak elvárásaim, el kell végezni a piszkos munkát és jobban kell akarnunk a győzelmet az ellenfélnél. (fehervarfc.hu)

Boér Gábor (ZTE): - Mondhatjuk úgy, hogy most lesz az új csapatunk főpróbája, hiszen a kupameccs is tétmérkőzés volt, de nyilván egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben. Nagyon örültem, hogy az összecsapást kapott gól nélkül sikerült lehozni, nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, amiből többször is tudtunk eredményesek lenni, ezt mindenképpen szeretnénk folytatni és átmenteni a bajnoki mérkőzésekre is. Nagyon nehéz összecsapásra számítok, hiszen a Fehérvár is rossz passzban van, ők is rosszul kezdték a szezont. De nekünk nem velük kell most foglalkoznunk, hanem saját magunkkal és annak ellenére, hogy idegenben játszunk a három pontért utazunk. Nagyon fontos, hogy a jó játék eredményességgel párosuljon. (ztefc.hu)

Ferencváros - Kisvárda, 17:30

Dejan Sztankovics (Ferencváros): - Jó meccset játszottunk csütörtökön a Csukaricski ellen, de már a következő összecsapásra kell koncentrálnunk. Mi vagyunk a Ferencváros, mindenki ellenünk akarja megmutatni, hogy mire képes, ez most sem lesz másképp. Biztos vagyok benne, hogy a Kisvárda megpróbálja megnehezíteni a dolgunkat, de mindenre készen állunk. Bízom a csapatomban, tudom, mire vagyunk képesek, győznünk kell vasárnap. A szurkolók legutóbb is fenomenális hangulatot teremtettek, reméljük, a Kisvárda ellen is hasonlóban lesz részünk. Szükség van rájuk, hiszen hatalmas erőt tudnak adni nekünk! (fradi.hu)

Mátyus János (Kisvárda): - Menetközben érkeztünk, ami azt jelenti, hogy a csapat előző időszaka nem volt sikeres, viszont nagyszerű közel három héten vagyunk túl. A nyíregyházi edzőmeccsünk nagyon jól sikerült, a kupameccset Pilisen hoznunk kellett, és eljött az első bajnoki mérkőzésünk, ráadásul az egészen elképesztő formát mutató Ferencváros otthonában. Elég sok gondunk van a betegségek, sérülések miatt, ettől függetlenül önbizalommal felvértezve lépünk majd pályára, abszolút nem feltett kezekkel, és mindenképpen ponttal szeretnénk távozni. A bajnokcsapatról van szó, amely ismétlem, nagyszerű formát mutat. Az új edzővel picikét mást játszanak, nyilvánvalóan, hiszen minden szakember behozza a saját filozófiáját a klub életébe.Jó, hogy kétszer is láttam őket személyesen, igaz, az első mérkőzés nem volt igazán értékmérő, a Csukaricski elleni már igen. Olyan variációs lehetőségei vannak az ellenfélnek, amely megnehezíti belőlük a felkészülést, azért rájuk is készülünk, de leginkább a saját játékunkkal foglalkozunk, és ez most nem a közhely. A magyar csapatok közül kettő áll igazán közel hozzám, a Honvéd mellett a Fradi, de ez csak az én, igazán zárójeles kis dolgom. A csapatnak kell jól szerepelnie. (kisvardafc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz