"Nagy csönd lett": Lázár Bencét gyászolja a magyar foci - fotók

Mindenkit nagyon megrázott a 26 évesen elhunyt Lázár Bence halála. A volt újpesti csapatkapitány a csakfoci.hu-nak beszélt egykori csapattársáról, de a klubok, játékosok és barátok is üzentek a tragédia kapcsán. Nyugodjék békében.
Dudás Gábor 2018. február 22., csütörtök 17:21
Mindenkit nagyon megrázott a 26 évesen elhunyt Lázár Bence halála. A volt újpesti csapatkapitány a csakfoci.hu-nak beszélt egykori csapattársáról, de a klubok, játékosok és barátok is üzentek a tragédia kapcsán. Nyugodjék békében.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 22., csütörtök 17:21

"Egy 26 éves, életerős srác nincs többé"

Az egész hazai futballtársadalom megrendült a 26 esztendős Lázár Bence halálától. A korábbi játékostársak, ellenfelek sorban búcsúznak az Újpest egykori labdarúgójától. Az alábbiakban ezeket gyűjtöttük össze.

Döbbenet… Jöttünk haza a kupameccset követő regenerálódás után és láttuk a Facebookon, mi történt - kezdte Balajcza Szabolcs a csakfoci.hu-nak. - Nagy csönd lett a kocsiban. Engem személy szerint nagyon megvisel, de ahogy látom, olyanokat is, akik esetleg csak futólag ismerték és nem is játszottak Bencével együtt.

- Egy életerős fiatalembert veszített el a magyar labdarúgás. Osztozom a család gyászában. Egy határozott, karakán srác volt, és férfiként is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jóképű volt, a lányok kedvence. Tudom, mondják, hogy ilyenkor minden emlék megszépül, de ő tényleg egy nagyon dolgos és értelmes fiatalember volt. Volt egy fergetegesen jó féléve, amikor valósággal berobbant az NB I-be, szerzett közel 10 gólt és tényleg minden meccs szinte róla szólt Újpesten. Ha 2-0-ra nyertük, tuti ő duplázott, ha 1-0-ra, akkor is szinte biztos volt, hogy ő szerezte a gólunkat. De elsőként a Kaposvár elleni meccs jut eszembe, amikor az ő két góljával fordítottunk és nyertünk 3-2-re. Nagy érvágás volt már a számára az is, amikor a gerincét meg kellett műteni, talán már akkor is ez a betegsége jelentkezett. Amikor abba kellett hagynia, a Sport TV-ben mondhatni egy új szakmát sajátított el, méghozzá úgy, hogy mindig nagyon felkészült volt, szépen építette a jövőjét. Bár az utóbbi időben keveset beszéltünk egymással, mindig is kölcsönös tisztelet volt közöttünk, és amikor találkozunk, mindig jókat beszélgettünk, előjöttek a régi sztorik is. Az biztos, hogy sokkal nagyobb karrier állhatott volna előtte, és lesújtó, hogy ez a 26 éves, életerős srác nincs többé - mondta a volt újpesti csapattárs honlapunknak.

DUDÁS GÁBOR

Így emlékeztek meg Bencéről a csapatok és a volt csapattársak, barátok

Újpest:

Nyíregyháza:

Sport TV:

Simon Krisztián:

 

Isten veled, barátom

Simon Krisztián (@mociii) által megosztott bejegyzés,

Dzsudzsák Balázs:

Kabát Péter:

Balogh Balázs:

Windecker József:

Batik Bence:

Lovrencsics Gergő:

Nikházi Márk:

José Juan Luque:

Julian Jenner:

Futács Márkó:

Paks:

Videoton:

Vasas:

DVSC:

A csakfoci.hu is megemlékezett Bencéről:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz