Fotó: honvedfc.hu

MLSZ: Máris döntöttek a Paks-Fradi MK-döntő kiállított játékosairól - négy NB II-es klub is fizethet

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága négy NB II-es klubot is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért.
Nyikes Zoltán 2024. május 17., péntek 13:25
Fotó: honvedfc.hu
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága négy NB II-es klubot is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 17., péntek 13:25

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága csütörtökön és pénteken is ülésezett, ezúttal legfőképpen az NB II-es csapatok kerültek terítékre.

A FEB a Haladást, a Nyíregyházát, a Honvédot és az ETO FC Győrt is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért. A határozatban főként megbotránkoztató, obszcén kifejezés használata szerepel indokként, de konkrét személyek szidalmazását, pirotechnikai eszközök használatát és szurkolók elzárt területre történt bejutását is megemlíti a Fegyelmi Bizottság, mint büntetendő tételt.

Döntést hoztak a Magyar Kupa-döntő két kiállított játékosáról is, Vécsei Bálint (Paks) és Myenty Abena (FTC) is egy-egy MK-mérkőzést fog kihagyni.

Olvastad már?
Exkluzív: Négy sztáredző is jelölt a Fradinál - velük vették fel eddig a kapcsolatot
Honlapunk úgy tudja, nagyon magas polcról választhat edzőt a Fradi, első körben Rafael Benítez, Phillip Cocu, Alessio Dionisi és Rui Vitória szerepel a jelöltek között - értesüléseink szerint mindegyikükkel felvették már valamilyen formában a kapcsolatot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz