Fotó: ujpestfc.hu

MLSZ: Fizetnie kell az Újpestnek a Fradi-meccs miatt is - a Honvéd, a Vidi és a két MK-döntős sem úszta meg

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 11-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.
Nyikes Zoltán 2023. május 11., csütörtök 21:17
Fotó: ujpestfc.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 11-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 11., csütörtök 21:17

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a Paks és az FTC elleni hazai, valamint a MOL Fehérvár és a Bp. Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszköz használata, konkrét személy szidalmazása, ellenfelet sértő molinók kihelyezése és tárgy elzárt területre történt bedobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte - írja az mlsz.hu.

Szintén összevont eljárás alapján kapott büntetést a Honvéd, amely ugyanúgy a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és mérkőzés ideiglenes felfüggesztését eredményező magatartás elkövetése) fizet az Újpest elleni hazai, valamint a Vasas és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésekről.

A MOL Fehérvár FC sem úszta meg, a Vidi az Újpest és a Kecskemét elleni hazai mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személyek szidalmazása, pirotechnikai eszközök használata és mérkőzés ideiglenes felfüggesztését eredményező magatartás elkövetése) fizet az MLSZ-nek.

A FEB határozatából az is kiderül, hogy jelenleg a következő csapatokkal szemben van folyamatban összevont fegyelmi eljárás, amelyek határozatait a későbbi üléseken hozzák meg: Vasas, ZTE, Ferencváros, DVSC, Bp. Honvéd és MOL Fehérvár.

A fegyelmi bizottság a Magyar Kupa-döntő két résztvevőjét, a ZTE-t és a Budafokot is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a szurkolóik viselkedése miatt.

Olvastad már?
Fradi: A PSG és a Juventus ellen is játszott a jelenlegi BL-idényben az egyik legújabb kiszemelt - sajtóhír
Izraeli sajtóinformáció szerint a Fradi is érdeklődik a Maccabi Haifa középpályása iránt. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Abu Fani valóban kiszemelt a Fradinál, de a jelenlegi állás szerint nincs túl nagy esély a szerződtetésére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz