Mindhárom magyar betalált, magabiztosan győzelmével már második a DAC – videó

Vida Kristopher, Kalmár Zsolt és Vida Máté gólja három pontot ért a csallóközi együttesnek, akik 3 pontra zárkóztak a listavezető Slovanhoz.
Csakfoci Admin 2019. november 9., szombat 19:53
Vida Kristopher, Kalmár Zsolt és Vida Máté gólja három pontot ért a csallóközi együttesnek, akik 3 pontra zárkóztak a listavezető Slovanhoz.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 9., szombat 19:53

DAC - Trencin 3-1 (Vida K. 3., Kalmár 57., Vida M. 78. ill. Koolwijk 16.)

A Zilina veresége után a második helyre történő fellépés reményében lépett pályára a Kalmárral és Vida Kristopherrel a kezdőben, és Vida Mátéval a padon kiálló DAC. A kezdés után 3 perccel megszerezte a vezetést a dunaszerdahelyi együttes: Divković két emberen is áthámozta magát, majd meglódult, és Vida Kristophernek passzolt, aki mellre vette a labdát, utána tüzelt, és betalált (1-0) - jelezte szöveges közvetítésében a dac1904.sk. A magyar tulajdonban lévő csapat első öröme azonban nem tartott sokáig, hiszen Beskorovainyi mellett simán elfutott Van Kessel, az alapvonalról tette be labdát Koolwijk elé, akit Kružliak sem tudott feltartóztatni két méterrel a kapu előtt (1-1). A bekapott gól kissé megfogta a DAC-t, a félidőig tanácstalan játék jellemezte e csallóközieket.

A második játékrészben intenzív labdajáratással igyekezett kibillenteni ellenfelét a magyaros csapat, melyben bő 10 perc után sikerrel is jártak: Divković kísérlete még felpörgött egy közbelépő lábról, a lehulló labdát pedig Kalmár ollózta parádésan Chudý háta mögé (2-1). A mérkőzés a 78. percig kiegyenlített maradt, amikor a csereként beálló Vida Máté is betalált: Divković passzolt vissza egy labdát a tizenhatosban cirkáló válogatott középpályásnak, aki előtt nem volt ember, így még arra is volt ideje, hogy a léc alá helyezze a labdát.

Győzelmével a DAC 3 pontra csökkentette hátrányát az egy mérkőzésnyi lemaradásban lévő Slovan Bratislavához képest.

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz