Fotó: ujpestfc.hu

Mészöly Keitának és a teljes csapatának nekiment: „Elfogadhatatlan, kritikán aluli. Senki nem tud felmutatni semmit“

"Azt hittük, már nagyon jól focikázunk" - többek között ezekkel a szavakkal illette az Újpest Kecskemét elleni teljesítményét a vezetőedző.
Budai László 2024. május 11., szombat 9:08
Fotó: ujpestfc.hu
"Azt hittük, már nagyon jól focikázunk" - többek között ezekkel a szavakkal illette az Újpest Kecskemét elleni teljesítményét a vezetőedző.
Szerző: Budai László 2024. május 11., szombat 9:08

Mennyből a pokolba - mindezt egy hét alatt. Az Újpest az elmúlt hétvégén 7-0-val küldte haza a Diósgyőrt, hogy aztán most pénteken simán kikapjon 3-0-ra, ugyancsak hazai pályán a Kecskeméttől. A lila-fehérek vezetőedzője, Mészöly Géza nyílt őszinteséggel értékkel a találkozót.

- Óriási csalódás ez a mai mérkőzés - kezdte Mészöly az M4 Sportnak. - Egyetlen párharcot nem tudtunk nyerni, azt gondoltuk, majd mi ma is focizunk. Ez az első 20 percben működött, mert tisztelte az ellenfelünk az elmúlt meccs 7-0-ját, csak aztán látta, hogy itt ma nincs miért tiszteletet adni, és elkezdtek futballozni. Aztán persze kellett a három hatalmas egyéni hiba, de az egész csapat rettentő gyenge. Nem tudom ezt hova tenni. Illetve az okait tudom, nem nyertünk egy párharcot sem, azt hittük, már nagyon jól focikázunk. Az a fajta futball ütközés és futás nélkül nem megy. Ma ebben a felfogásban kezdtünk, és hiába próbáltunk váltani, már nem tudtunk, a 2. góllal pedig megpecsételődött a sorsunk teljesen.

Mészöly kitért több nagyot is hibázó játékosára, Aboubakar Keitára is.

Elfogadhatatlan. Azért volt már egy pár mérkőzés, ami a lelkén szárad, de ez most különösen kritikán aluli volt. Ennyire, ilyen felelőtlenül játszani, biztosan nem fér bele.

- Pedig az elmúlt meccseken megmutatta, hogy jó futballista. De ahogy említettem, az összes többi játékos sem tud felmutatni semmit. Ezt együtt hozta össze a csapat. Vissza kell állítani azt a játékstílust, amit akár a Diósgyőr ellen játszottunk.

A mérkőzés összefoglalója

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz