Megye I-es csapatnál vállalt munkát a Honvéd korábbi edzője

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Ózd vezetőedzője lett Gálhidi György. A 64 éves szakember az NB III-ba juttatná fel a csapatot.
Csakfoci Admin 2018. július 14., szombat 19:35
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Ózd vezetőedzője lett Gálhidi György. A 64 éves szakember az NB III-ba juttatná fel a csapatot.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. július 14., szombat 19:35

A korábban a Honvéd, Diósgyőr, Pápa és a Nyiregyháza trénere, Gálhidi György látja el június 25-től Ózdon, a helyei megyei I. osztályú csapat vezetőedzői feladatait.

Gál Lászlót, aki tavaly óta Ózdon csinálja a futballt, régóta ismerem, voltunk együtt annak idején Kispesten, valamint Nyíregyházán is. Egyik nap felhívott, aztán találkoztunk személyesen, és elmondta a terveit. Nem titok, reméltem, hogy lesz ajánlatom itthonról, magasabb szintről, valamint külföldről is, de mások nem kapkodtak utánam… Laci azonban azt kérte, hogy ha elvállalom, akkor ne mozduljak. Ez érthető volt a részéről – mondta a szon.hu-nak Gálhidi, aki eddig rávezető edzéseket tartott.

Már nem egy csapatomnál panaszkodtak rám, hogy túledzem a játékosokat, szóval erre, hogy ez ne így legyen, mindenképpen vigyázok. Ráadásul egy amatőr csapatról beszélünk, ezért jobban kell figyelni. Azt nem szeretném elfelejteni megemlíteni, hogy a körülmények ragyogóak! – tette hozzá, majd elmondta, mi a célja a csapattal.

Természetesen a cél az, hogy nyerjük meg a bajnokságot, jussunk el az osztályozóig. Az már egy másik helyzet lesz, nem könnyű egy ilyen párharc.

Az Ózd az előző szezonban a harmadik helyen végzett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz