Fotó: dvtk.eu

Megvan a Diósgyőr új kabalája - a zavarba ejtő nevét a szurkolók szavazták meg

Acélka Bala, Vilmos Lovag és Lancel Ottó is Diós György mögött végzett a szavazáson.
Póczik Dávid 2023. november 23., csütörtök 13:09
Fotó: dvtk.eu
Acélka Bala, Vilmos Lovag és Lancel Ottó is Diós György mögött végzett a szavazáson.
Szerző: Póczik Dávid 2023. november 23., csütörtök 13:09

A Mezőkövesd elleni győztes mérkőzésen bemutatkozott a DVTK új kabalafigurája, aki a szurkolók döntésének értelmében a Diós György nevet kapta - számolt be a hírről a dvtk.eu.

Nagy örömünkre ezernél is több szavazat érkezett, aminek mintegy fele a Diós György nevet támogatta. A második és a harmadik helyen nagyságrendileg ugyanannyi szavazattal végzett Acélka Bala és Vilmos Lovag, míg a Lancel Ottó elnevezésre is kattintottak néhányan. Köszönjük mindenkinek, aki javaslatával, szavazatával részt vett a névadásban!

- írjak a piros-fehérek, akik hozzáteszik, hogy összesen 56 szurkolói javaslat futott be a megadott határidőig a DVTK új kabalafigurájának nevére, amiből négy került fel a listára.

- A jövőben a Diósgyőri Lovag és Diós György vitéz együtt várja a szurkolókat a DVTK Stadionban, ahol előbbi közvetlenül a kezdőrúgást megelőzően kezében zászlóval vagy karddal vágtázik a Napos oldal előtt, a kabalafigura pedig a mérkőzések előtt és alatt várja elsősorban a fiatalokat egy kézfogásra vagy akár közös fotóra. A stadionon kívül a DVTK Arénában is rendszeresen feltűnik majd Diós György, valamint terveink szerint a jövőben megtaláljuk az alkalmakat, amikor közelebb tudjuk vinni a gyerekekhez a diósgyőri életérzést, és a meccsnapon kívül is összefuthatnak a kabalával - zárul a miskolciak közleménye.


Fotó: dvtk.eu
Olvastad már?
Mennyit ér Varga Barnabás a Fradinak? - kiveszed és nagy a baj
Varga Barnabás hiánya erősen érződik a Ferencváros eredményességén, jelentősen visszaesett csapata, mióta a magyar válogatott támadó sérülése miatt nem állhat Dejan Stankovic rendelkezésére. A számok legalábbis egyértelműek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz