Megszakadt a DAC nagy sorozata: Kalmárék ötgólos meccsen maradtak alul - videó

Megszakadt a DAC nyolc meccs óta tartó győzelmi sorozata, amely szombaton 4-1-re kapott ki a Zsolna vendégeként a szlovák bajnokságban.
Csakfoci Admin 2020. október 3., szombat 20:00
Megszakadt a DAC nyolc meccs óta tartó győzelmi sorozata, amely szombaton 4-1-re kapott ki a Zsolna vendégeként a szlovák bajnokságban.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 3., szombat 20:00

A 10. percben vezetést szerzett a Zsolna, Sluka ugratta ki Iľkót, aki Müllert kicselezve a kapu bal oldalába lőtt. A 23. percben egy védelmi hiba után Kurminowski szerezte meg a labdát, kapura tört, Jedlickát kicselezve küldte a labdát a hálóba. Tíz perccel később szépített a DAC, Ramirez tett Balic elé remek labdát, a horvát játékos pedig egyből a kapuba lőtt. Egy perccel később ismét gólt szerzett a Zsolna, a 34. percben a tizenhatos vonaláról Bichakhchyan lövése a hálóban kötött ki.

Fordulás után az 59. percben Kalmár Zsolt remek lövése tartott a léc alá, de Petras bravúrral hárított, majd a 63. percben Kalmár passza után Schäfer próbálkozott. A 70. percben tovább növelte előnyét a Zsolna, Sluka baloldali beadását Kruzliak fejelte a saját kapujába. Hiába tartotta többet a labdát a DAC, gólt nem tudott szerezni.

A hajrában Ramirez is lövéssel próbálkozott, pontatlanul. A 89. percben Kalmár próbálkozott egy veszélyes lövéssel, de a labda fölé szállt, így 4-1-re nyert a Zsolna és megszakadt a DAC nyolcmeccses győzelmi sorozata. (sportolunk.sk/csakfoci.hu)

Összefoglaló

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz