Fotó: dvtk.eu

Megnyerte első meccsét a Diósgyőr új edzője

Az NB III-as Putnok elleni felkészülési találkozón debütált a kispadon a szerb Vladimir Radenkovic.
Csakfoci.hu 2024. február 16., péntek 16:14
Fotó: dvtk.eu
Az NB III-as Putnok elleni felkészülési találkozón debütált a kispadon a szerb Vladimir Radenkovic.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 16., péntek 16:14

Miután a Ferencváros elleni bajnokiját elhalasztották, a Diósgyőr egy barátságos mérkőzést kötött le az NB III Észak-Keleti csoportját vezető Putnok ellen, a találkozó pedig egyben a napokban kinevezett új vezetőedző, a szerb Vladimir Radenkovic debütálását is jelentette a DVTK kispadján.

A péntek délben kezdődött mérkőzés az első félidőben, nagyjából negyedóra alatt eldőlt. Ekkor a Diósgyőr háromszor is betalált Popadiuc, Jurek, illetve Edomwonyi góljával a DVTK Stadionban. Bár a szünetben a teljes csapatot lecserélő miskolciak a második félidőben is egyértelmű mezőnyfölényben játszottak, több gól már nem esett, maradt a 3-0 a végére.

Felkészülési mérkőzés, Miskolc:

Diósgyőr - Putnok (NB III) 3-0 (Popadiuc 28., Jurek 35., Edomwonyi 43.)

DVTK: Odyntsov- Bényei, Bokros, Demeter, Bright Edomwonyi, Gera D., Jurek, Kampetsis, Klimovich, Lund, Popadiuc

Cserék: Bánhegyi, Chorbadzhiyski, Csirmaz, Farkas D., Feuilassier, Holdampf, Pernambuco, Pozeg Vancas, Szamosi Á., Szabó L., Szatmári Cs.

Olvastad már?
Bognár György leggólerősebb játékosa: „A Paks bajnoki címe sokkal nagyobb szenzáció lenne, mint a Honvédé volt” – interjú
Élete szezonját futja. Tudja, hogy ebben komoly szerepe van Bognár Györgynek is, aki egy különleges posztot talált neki. Mivel az első helyen állnak, a bronzérmet már csalódásként élné meg, ugyanakkor tudja, hogy az arany a csoda kategóriába tartozna. Újpestről egy komoly félreértés miatt távoznia kellett, de ma már nem bánja, hiszen Pakson teljesedett ki a pályafutása. Volt három nagyon komoly sérülése, melyek közül másnak egy is elég lett volna ahhoz, hogy kettétörjön a karrierje, ő azonban mindannyiszor teljes értékű játékosként tért vissza. Interjú Windecker Józseffel, a Paks középpályásával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz