Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Meglepő helyre igazolhat a Fraditól távozó magyar válogatott védő - korábbi Barcelona-szélső is a csapattársa lehet

Sajtóhírek szerint Dél-Ázsia felé veheti az irányt a kétszeres magyar válogatott játékosa, Kenneth Otigba, aki három év után távozott az Üllői útról.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 14., hétfő 10:47
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
Sajtóhírek szerint Dél-Ázsia felé veheti az irányt a kétszeres magyar válogatott játékosa, Kenneth Otigba, aki három év után távozott az Üllői útról.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 14., hétfő 10:47

A 2019/20-as bajnokság végén három év után távozott a Ferencvárostól a 2-szeres magyar válogatott védő, Kenneth Otigba, akinek nem hosszabbították meg a nyáron lejárt szerződését, így jelenleg is szabadon igazolható.

Egybehangzó indiai lapértesülések szerint a 28 éves védőt

a helyi másodosztályú East Bengal szemelte ki és már meg is kezdődtek a tárgyalások a felek között.

A kolkatai együttes az előző idényben a második helyen végzett a másodosztályban, 16 ponttal lemaradva az élvonalba feljutó Mohun Bagan mögött, az 1920-as alapítású együttes pedig a 2020/21-es szezonban is célba veszi a legfelsőbb ligát, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy lapinformációk szerint a korábbi Barcelona-szélső, Ibrahim Afellay is a kiszemeltek között.

Otigba számára nem ismeretlen a légiósélet, hiszen korábban megfordult a holland Heerenveen és a török Kasimpasa együttesénél is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz