Fotó: kbsc.hu

Meglepő döntés: Közös megegyezéssel szerződést bontott NB II-es klubjával a volt magyar kapitány - hivatalos

Elváltak a Kolorcity Kazincbarcika és Csábi József útjai.
Póczik Dávid 2024. június 1., szombat 14:49
Fotó: kbsc.hu
Elváltak a Kolorcity Kazincbarcika és Csábi József útjai.
Szerző: Póczik Dávid 2024. június 1., szombat 14:49

Közös megegyezéssel szerződést bontott az NB II-ben 10. helyen végzett Kolorcity Kazincbarcika, és Csábi József vezetőedző - adta hírül a klub honlapja.

Csábi 2023. február 20-ától vezette a KBSC NB II-es csapatát, s 50 mérkőzésen irányította a kék-sárgákat. A múlt szezonban a 14., míg a 2023/2024-es idényben a Merkantil Bank Liga 10. helyén zárt csapatával. A mögöttünk hagyott idényben a Barcika a felsőházba tartozott, az együttes bennmaradása nem forgott veszélyben, így valamelyest meglepetésnek mondható, hogy most mégis elköszöntek a szakembertől.

- Kedves Kolorcity-család! Az életben vannak olyan fordulópontok, amik nem mindig tervezettek, csak úgy jönnek. Barcikán hagyom a szívem egy részét!!! Mindig szeretettel fogok gondolni az itt eltöltött időszakra! Nagyon köszönök mindent! Külön köszönöm a támogatást a szurkolóknak és természetesen a klub összes dolgozójának, akik a mindennapokban segítették a munkámat! További sok sikert kívánok a Kolorcity Kazincbarcika klubnak - búcsúzott klubjától az egykori válogatott hátvéd, aki a 2013-ban, egy mérkőzés erejéig a nemzeti csapat megbízott szövetségi kapitánya is volt.

Olvastad már?
Lipcsei: "Az sem baj, ha mondjuk én leszek a soroksári Ferguson" – már elengedte azt a kérdést, hogy a Fradinál fel sem merül a neve
Az FTC-legenda, Lipcsei Péter célja, hogy öt éven belül egy olyan NB I-es csapattal foglalkozzon, ahol ő tudja összeállítani a keretet és van megfelelő anyagi háttér is, de azt sem fogja bánni, ha évtizedekig Soroksáron marad. Mostanra már elengedte azt, hogy a Ferencvárosnál fel sem merül a neve lehetséges megoldásként a kispadra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz