Fotó: ztefc.hu

Megerősítve: Az NB I-en belül váltott klubot az Újpest száműzött légiósa - hivatalos

A Zalaegerszeg hivatalosan is bejelentette Yohan Croizet és Josip Špoljarić szerződtetését is.
Póczik Dávid 2023. augusztus 28., hétfő 14:20
Fotó: ztefc.hu
A Zalaegerszeg hivatalosan is bejelentette Yohan Croizet és Josip Špoljarić szerződtetését is.
Szerző: Póczik Dávid 2023. augusztus 28., hétfő 14:20

Az NB I-es Zalaegerszegi TE együttesében folytatja pályafutását Yohan Croizet és Josip Špoljarić is - adta hírül a zalaiak klubhonlapja. A csakfoci.hu korábbi értesüléseinek megfelelően Croizet elhagyta az Újpest csapatát, és egy évre kölcsönben a Zetéhez került, míg Špoljarić Eszékről érkezett Boér Gábor együtteséhez.

Croizet Franciaországban nevelkedett a Metz akadémiáján, 2013-ben a belga RE Virton csapatánál folytatta pályafutást, majd 2014-2016 között az OH Leuven, 2016-2018 között pedig a KV Mechelen csapatát erősítette. Ezt követően az Egyesült Államokbeli Sporting Kansas csapatának játékosa lett, majd 2020-ban visszatért az OH Leuvenhez, ahonnan végül Újpestre igazolt.

A 27 esztendős Špoljarić az Eszék utánpótlásában nevelkedett, végigjárta a horvát utánpótlás-válogatottakat és egy rövid olaszországi kitérő után az NK Osijekben vált első osztályú labdarúgóvá. A 2020-2021-es szezont a szintén élvonalbeli Istra csapatánál töltötte, majd 2021. július 28-án Zalaegerszegre került, egy éves kölcsönszerződés keretein belül, ezt követően pedig visszatért az eszékiekhez, most pedig két évre szerződött a zalaiakhoz.


Fotó: ztefc.hu

Fotó: ztefc.hu
Olvastad már?
Jön a nagy piaci hajrá: Így erősítenek az NB I-es csapatok - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban az érkezők, a távozók és a jelöltek terén, a piaci hajrá előtt. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz