Megegyezés helyett: 3000 kilométerrel odébb igazolhat a magyar válogatott játékos

Ciprus helyett egy másik európai országban köthet ki Korhut Mihály, akinek napokon belül döntenie kell, melyik klubot választja.
Dudás Gábor 2018. július 27., péntek 13:59
Ciprus helyett egy másik európai országban köthet ki Korhut Mihály, akinek napokon belül döntenie kell, melyik klubot választja.
Szerző: Dudás Gábor 2018. július 27., péntek 13:59

Korábban hivatalosan is bejelentették, hogy Korhut Mihály elhagyja az izraeli Hapoel Beer-Shevát és a ciprusi első osztályban folytatja pályafutását - a famagusztai Anorthoszisz tényként közölte a magyar válogatott balbekk érkezését.

Később azonban kiderült, hogy közel sem ilyen biztos, hogy Korhut a szigetországba költözik, a ciprusi kerkira.net már arról írt pár napja, hogy elképzelhető, hogy a magyar légiós máshová szerződik.

Izraeli lapinformációk szerint az is megvan már, hogy hová: a sport5.co.il arról számolt be, hogy a belga élvonalbeli, annak is a középmezőnyében végzett KV Oostende szemelte ki magának a bekket, és a válogatott futballista is inkább igazolna Belgiumba, mintsem a ciprusi első osztályba. A cikkben hozzáteszik, hogy Korhut sorsa napokon belül eldőlhet, ugyanis Anorthoszisz izraeli edzője, Ronny Levy nem hajlandó tovább várni a légiós válaszára.

Korhut 2016 nyarán igazolt a Hapoel Beer-Shevához, amellyel két izraeli bajnoki címet szerzett, és rendre játszott az Európa Ligában is. Sérülése után azonban már nem tudta visszaverekedni magát a kezdőcsapatba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz