Fotó: debrecenisportcentrum.hu

Meccs közben esett össze a magyar játékos Debrecenben, pillanatokon múlt a tragédia

Drámai jelenetek játszódtak le Debrecenben egy amatőr mérkőzésen, de az elnök és a többi játékos lélekjelenlétének köszönhetően nem történt tragédia.
Nyikes Zoltán 2021. július 10., szombat 18:56
Fotó: debrecenisportcentrum.hu
Drámai jelenetek játszódtak le Debrecenben egy amatőr mérkőzésen, de az elnök és a többi játékos lélekjelenlétének köszönhetően nem történt tragédia.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 10., szombat 18:56

Sajnálatos esetnek lehettek szemtanúi a Józsa Grund Sporttelepen tartózkodók a debreceni amatőr liga egyik hétközi mérkőzésén.

Mérkőzés közben a Józsai SZTSE egyik játékosa összeesett a kapu előtt, csapattársai és az ellenfél (Sinter FC) sportolói azonnal érezték, hogy nagy a baj – írja a debrecenisportcentrum.hu. A Józsai SZTSE elnöke, Őri Krisztián többedmagával lélekjelenlétről és talpraesettségről tett tanúbizonyságot, hiszen a nyelvét lenyelő játékoson néhány perc alatt, a sokadik próbálkozásra sikerült segíteni.

A mentősök a gyors kiérkezés után kórházba szállították a játékost, aki saját lábán hagyta el a Józsa Grundot. Az elnök elmondta, hogy sikerült beszélnie a fiatalemberrel, aki szerencsére jobban van, és több vizsgálat után jelenleg családja körében otthon pihen. Mindemellett mindenkinek köszöni a segítséget és nagyon hálás az egész csapatnak.

Olvastad már?
NB I: Négy év után hazatér a Fradi korábbi bajnoka
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel hazájában folytatja pályafutását Rui Pedro, a Mezőkövesd portugál támadó középpályása.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz