Március 7-én, Kerekegyházán búcsúztatják Lázár Bencét

A család azt kéri, hogy mindenki csak egy szál fehér vagy lila virággal fejezze ki együttérzését.
Budai László 2018. február 28., szerda 14:12
A család azt kéri, hogy mindenki csak egy szál fehér vagy lila virággal fejezze ki együttérzését.
Szerző: Budai László 2018. február 28., szerda 14:12

A tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bence családja a Sport TV Facebook-oldalán adott tájékoztatást az Újpest egykori futballistájának búcsúztatásával kapcsolatban.

"Megtört szívvel tudatjuk, hogy drága fiunk és imádott testvérem, LÁZÁR BENCE búcsúztatása 2018.03.07-én (szerdán) 13.00 órakor lesz Kerekegyházán a Borbás Gáspár Sportpályán, ahol kisgyermekként elindult a labdarúgás csodás világába. Bence földi maradványait otthonában fogjuk elhelyezni, hogy mindig velünk legyen, ezért arra kérünk mindenkit, hogy csak egy szál fehér vagy lila virággal fejezze ki együttérzését. A sportpályáról szűk családi körben kísérjük Őt utolsó útjára.

Tisztelettel kérjük a média képviselőit, hogy mérhetetlen fájdalmunkat tartsák tiszteletben és ne jelenjenek meg a búcsúztatón.

Hálás szívvel köszönjük a Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt-Transzplantációs Osztály összes orvosának, ápolónőjének, ápolójának, a nappali kórháznak, takarítónőknek, minden segítőnek, hogy Bence gyógyulásáért mindent megtettek. Bence óriási harcos volt, a két és fél év alatt emberfeletti küzdelmet vívott, de sajnos az utolsó nagy harcból nem tudott győztesként kikerülni. Soha egy percre sem adta fel!

Továbbá szeretettel gondolunk az Uzsoki Utcai Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztály dolgozóira, hogy Bence csodacsatár gólvágó térdében megszüntették az óriási fájdalmakat.

Mindenkinek köszönjük, aki az elmúlt napokban vért adott Bence betegtársainak és ezzel hozzájárult gyógyulásukhoz. Megrendülten figyeltük, hogy mennyi jóérzésű ember osztozik fájdalmunkban azzal, hogy Újpesten, Kerekegyházán és szerte az országban gyertyát gyújtott és megemlékezett drága fiunkról."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz