Fotó: molfehervarfc.hu

Már hivatalos: Válogatott igazolást jelentett be a MOL Fehérvár

Deybi Flores a Panetolikosz csapatától érkezik a Vidihez
Csakfoci.hu 2023. január 17., kedd 20:59
Fotó: molfehervarfc.hu
Deybi Flores a Panetolikosz csapatától érkezik a Vidihez
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 17., kedd 20:59

Mint azt korábban megírtuk, a Vidi megegyezett a görög élvonalban játszó 26 éves középpályással és a játékos már az orvosi vizsgálatokon is átesett. A MOL Fehérvár hivatalos oldala nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentette a transzfert.

Deybi Flores szülőhazája, Honduras második legnépesebb városában, San Pedro Sulában kezdte meg labdarúgó pályafutását az FC Motagua csapatában. Ezután 2015 és 2018 között az MLS-ben szereplő Vancouver Whitecaps együttesét erősítette. 2018-ban visszatért szülőhazájába az Olimpia csapatához, hogy onnét a görög élvonalba igazoljon.

A Vidi új védekező közzéppályása háromszoros hondurasi bajnoknak és egyszeres kanadai kupagyőztesnek mondhatja magát és emellett hondurasi válogatott, ahol 2015 óta 23 meccsen játszott, többek között a 2021-es Arany Kupán is.

Nagyon örülök, hogy itt lehetek, szerintem az, hogy a Vidihez igazolok, a legjobb döntés volt pályafutásom ezen szakaszában. Nem szeretek az erősségeimről, játékstílusomról beszélni, ezt meghagynám a szurkolóknak, akiknek a pályán, a játékommal szeretnék majd bizonyítani! Annyit megígérhetek, hogy az összes edzésen és mérkőzésen mindent megteszek majd azért, hogy sikeres legyen a csapat. Mentálisan és erőnlét tekintetében is rendben vagyok, hiszen Görögországban december közepe óta folyamatosan megy a bajnokság, nagyon várom már, hogy az edzőtáborban csatlakozhassak a többiekhez

– nyilatkozta Flores a molfehervarfc.hu-nak.

- Hálával tartozom Istennek, hogy fiatalon kipróbálhattam magam hazámon kívül és az MLS-ben szereplő Vancouverben játszhattam, azonban akkor még rutintalan játékos voltam, Görögországban már egy érett, tapasztaltabb labdarúgót láthattak a nézők és a szakemberek, ez szerintem érezhető volt a teljesítményemen is. A hondurasi válogatott természetesen rendkívül fontos számomra, de tudom, hogy az újabb meghívókhoz előbb itt kell bizonyítanom. Az általad említett ütközés valóban hírértékű volt sok helyen a világon, azonban amellett, hogy nagyon tisztelem minden ellenfelemet, félni senkitől sem félek, csak Istentől. Akárki ellen lépek pályára, mindig száz százalékosan a győzelemre koncentrálok, belemegyek a párharcokba és mindent megteszek azért, hogy győztesen hagyja el a csapatom a pályát! - tette hozzá.

“Kifejezett célunk volt egy hasonló karakterű és minőségű védekező középpályást igazolni, Deybi Flores abszolút megfelelt az általunk keresett kritériumoknak. Jó korban lévő játékos, nagy nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, beleillik abba a jövőképbe, amelyet elképzelünk a csapatnak. Nagy munkabírású labdarúgóról van szó, aki a védekező feladatai mellett oda tud érni alkalmanként az ellenfél kapuja elé is. Tobias és Deybi érkezésével a középpálya közepére már nem várható több igazolás, a többi posztra viszont természetesen továbbra is dolgozunk az erősítéseken”

-mondta a szerződés aláírása után a Vidi sportigazgatója, Juhász Roland.

Olvastad már?
NB I: Bajnokságon belül váltott a Kispestről távozó magyar válogatott játékos - hivatalos
A 10-szeres magyar válogatott játékos Mezőkövesden folytatja pályafutását - jelentette be a borsodiak klubhonlapja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz