Már hivatalos: Megvan a Vidi távozójának új klubja, rangadón debütálhat

A francia középpályás a híreknek megfelelően újra a román Universitatea Craiova játékosa lett.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 29., kedd 20:00
A francia középpályás a híreknek megfelelően újra a román Universitatea Craiova játékosa lett.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 29., kedd 20:00

Mint arról hétfőn beszámoltunk, közös megegyezéssel távozott a Fehérvár FC csapatától Lyes Houri, és jó esély mutatkozott rá, hogy a francia középpályás visszatér a román Universitatea Craiovához.

A hivatalos bejelentés kedden meg is történt, Houri három évre írt alá az "egyetemi" csapathoz, ahol a 2021/2022-es idényben már játszott kölcsönben, és bár akkor egy súlyos sérülés miatt nem sokszor jutott szóhoz, de így is kupát és Szuperkupát nyert Romániában.

Lyes Houri már Laurentiu Reghecampf vezetőedző irányítása mellett készül, és a szombati, a bukaresti FCSB elleni rangadón be is mutatkozhat új állomáshelyén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz