Már hivatalos: Az NB II-ben folytatja a magyar bajnoki címet nyert támadó

A csakfoci.hu szombati hírének megfelelően magyar bajnok támadóval erősített az NB II-es Szeged. Prosser Dániel legutóbb Dániában légióskodott.
Csakfoci.hu 2023. január 15., vasárnap 19:40
A csakfoci.hu szombati hírének megfelelően magyar bajnok támadóval erősített az NB II-es Szeged. Prosser Dániel legutóbb Dániában légióskodott.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 15., vasárnap 19:40

A csakfoci.hu délelőtt írta meg, hogy információi szerint Prosser Dániel az NB II-ben folytathatja pályafutását. A Merkantil Bank Liga 4. helyén telelő Szeged vasárnap este be is jelentette a 28 éves támadó érkezését.

Prosser a Budapest Honvédnál, a Magyar Futball Akadémián nevelkedett, a mindkét szélen bevethető támadó Kispesten lett NB I-es labdarúgó 2013-ban, majd a Puskás Akadémiánál, Sepsiszentgyörgyön, Diósgyőrben és az MTK-nál is játszott. Legutóbb Dániában a SönderjyskE labdarúgója volt - itt az első mérkőzésén góllal mutatkozott be. Az új szegedi játékos 2017-ben tagja volt a Marco Rossival bajnokságot nyerő Honvédnak, 2022 nyara óta viszont nem volt csapata.

- Motiváltan érkezem Szegedre, egy sokra hivatott csapathoz. Informálódtam, mielőtt aláírtam a szerződésemet és nagyon jó dolgokat hallottam a klubról. Azt is tudom, hogy Szegeden remek körülmények között készülhetünk majd. A tabella első felében vagyunk, a feljutásért küzdhetünk, a céljaink eléréséhez remélem az én góljaim is segítenek majd.

Bár az elmúlt félévben nem volt csapatom, de egyénileg, edző segítségével folyamatosan edzésben voltam, fizikálisan és mentálisan sokat készültem. Jó állapotban vagyok és ezt szeretném mielőbb bebizonyítani a pályán is

- mondta a Szeged honlapjának szerződése aláírása után a támadó, aki már csatlakozott is az törökországi Antalyában edzőtáborozó új klubjához.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz