Már az orvosin a Fradi válogatott célpontja, aki megtriplázhatja a fizetését: "Ilyet még életemben nem láttam"

Már Budapesten a középpályás, aki álíltólag megtriplázhatja a fizetését az FTC-nél.
Csakfoci.hu 2023. június 15., csütörtök 9:10
Már Budapesten a középpályás, aki álíltólag megtriplázhatja a fizetését az FTC-nél.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 15., csütörtök 9:10

Az izraeli válogatottal egyébként is Budapesten tartózkodó és majd a fehérorosz nemzeti csapattal Újpesten Eb-selejtezőt játszó Mohammed Abu Fani - a csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően - már az orvosi vizsgálatokon is részt vett a Ferencvárosnál saját elmondása szerint.

A 25 éves középpályás  az izraeli Sports Channelnek nyilatkozott a magyar fővárosban a részletekről és az eddigi tapasztalatairól. A csatorna szerint Abu Fani majdhogynem megháromszorozhatja a fizetését, és bónuszokkal együtt több mint félmillió eurót kereshet a magyar bajnoknál, amelynél egy magasabb szintre kerülhet, mint volt Izraelben.

Hat pálya, uszoda és egy olyan létesítmény, amilyet még életemben nem láttam. Ez valami fantasztikus

- mondta Abu Fani a sportcsatornának, miután átment az orvosi vizsgálatokon.

Mindent megtesznek a Bajnokok Ligája-szereplésért. Elég sok pénzért hoznak tapasztaltabb játékosokat, nekem pedig elmondták, hogy számítanak rám a játékszervezésben és a középpályáról történő irányításban. Úgy gondolom, hogy ez a megfelelő lépés a karrierem szempontjából. A Maccabi Haifánál mindent elértem, eljött az idő, hogy továbblépjek.

Ha maradtam volna, azt mondták volna, hogy nem ott járok már fejben. Európa mindig is az én és minden labdarúgó álma. A Maccabi Haifa szurkolói mindig a szívemben maradnak, az az otthonom, de van egy pillanat az életben, amikor döntést kell hoznod és nincs mit tenni. Európából könnyebb átugrani egy magasabb szintű ligába, és ha jól játszom, akkor a határ a csillagos ég lehet - tette hozzá.

Olvastad már?
Fradi: Eldőlt a rutinos magyar válogatott középpályás jövője
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, milyen jövő vár a klub 14-szeres válogatott játékosára, Sigér Dávidra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz