Walesi-magyar: Sir Alex Ferguson üzent Giggsnek; hendikepes hazai sikert várnak - lapszemle a sorsdöntő meccs előtt

Ellenfelünknél úgy vélik, egyértelműen Ryan Giggs együttese az utolsó Eb-selejtező esélyese, valamint az olvasók többsége is hazai sikert vár.
Nyikes Zoltán 2019. november 19., kedd 12:15
Ellenfelünknél úgy vélik, egyértelműen Ryan Giggs együttese az utolsó Eb-selejtező esélyese, valamint az olvasók többsége is hazai sikert vár.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 19., kedd 12:15

"A győztes mindent visz" - írja a Sky Sports, amely a sorsdöntő meccs előtti felvezetőjében megemlíti, hogy a tavalyi világbajnokságról való lemaradás okozta sokk után a walesiek visszatértek a földre a 2016-os Eb-menetelést követően, amikor is Bale-ék az elődöntőig jutottak. A vb-selejtezős pofon pedig hatalmas motivációt jelent Giggs csapatának arra, hogy újra megismételhessék a 2020-as tornán a három évvel ezelőtti remek teljesítményt. Megjegyzik, hogy Wales a magyarországi mérkőzésen kikapott júniusban és ekkor szinte már szertefoszlottak az Eb-remények,

ám azóta veretlen a válogatott a csoportban, kedd este pedig egyértelműen a mérkőzés favoritja Magyarország ellen.

A Standard.co.uk arra is veszi a bátorságot, hogy megtippelje a mérkőzés végeredményét, ami szerintük 2-0 lesz, mondván a házigazdák pontosan tisztában vannak az erősségeikkel és tudják, hogyan győzhetnek. Kiemelik, hogy Gareth Bale és Aaron Ramsey egészséges, míg Daniel James továbbra is lenyűgöző formában van a felfelé ívelő pályafutásában. Az oldal megszavaztatta olvasóit is, akik közül kedd délig

61% gondolja úgy, hazai győzelem fog születni, 13% szerint döntetlen lesz, míg 26% vár magyar sikert.

A Standard a magyarokkal kapcsolatban azt vetíti előre, hogy Holman Dávid is szerepet kaphat a kezdőcsapatban a középpályán.

A walesonline.co.uk külön cikkben foglalkozik azzal, hogy a Manchester United edzőlegendája, Sir Alex Ferguson a magyarok elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt is üzent korábbi játékosának, a walesi válogatottat irányító Ryan Giggsnek. A szövetségi kapitány elárulta, hogy Ferguson ezúttal is sok szerencsét kívánt neki egy üzenetben, mint ahogyan teszi azt minden meccse előtt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz