Fotó: www.mlsz.hu

Walesi-magyar: "A hangulat jó és felszabadult, de..." – Kalmárért is küzdenek az utolsó Eb-selejtezőn

Vida Máté nem hallotta a stadionavatón, ahogy a dunaszerdahelyi gyerekek eléneklik a Nélküled című számot, ám utólag visszanézte és büszke volt arra, hogy a DAC is jelen tudott lenni.
Nyikes Zoltán 2019. november 18., hétfő 16:59
Fotó: www.mlsz.hu
Vida Máté nem hallotta a stadionavatón, ahogy a dunaszerdahelyi gyerekek eléneklik a Nélküled című számot, ám utólag visszanézte és büszke volt arra, hogy a DAC is jelen tudott lenni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 18., hétfő 16:59

A DAC hivatalos oldala készített interjút a magyar válogatott és a dunaszerdahelyi együttes középpályásával, Vida Mátéval, aki nyilatkozott az Uruguay elleni felkészülési mérkőzésről, a Puskás Arénáról, valamint üzent társának, a súlyos sérülést szenvedő Kalmár Zsoltnak is.

– Egy elképesztően erős ellenféllel játszottunk. Úgy gondolom, hogy egy jó meccs volt a részünkről. Lehet, hogy a hangulat mondatja ezt velem, meg hogy világsztárok ellen játszottunk, de nagyon élveztem és úgy éreztem, hogy nem is ment rosszul a játék – válaszolta Vida, majd arra a kérdésre is válaszolt, hogy mennyire jött át a számára, hogy dunaszerdahelyi gyerekek énekelték a Nélküled című számot röviddel a meccs előtt. – Mi, játékosok ezt sajnos nem hallottuk, mert akkor épp az öltözőben voltunk.

Természetesen, a videót láttam, és büszkeséggel tölt el a tudat, hogy a DAC így is jelen tudott lenni ezen a történelmi stadionavatón.

Vida kitért Kalmárra is, akinek nagyon sajnálja a sérülését, mert szerinte is jól játszott a 24 éves játékos és egyre jobb formába lendült.

– Mint csapattárs és mint barát is nagyon sajnálom, ami vele történt. Minden bizonnyal nagyon fog hiányozni. Holnap őérte is küzdünk majd folytatta Vida, aki a Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtezővel kapcsolatban kiemelte, hogy a hangulat jó és felszabadult, de azért lehet érezni, hogy közeledik a meccs, egyre jobban összpontosítanak.

Olvastad már?
Walesi-magyar: "Nagyon kemény lesz, de muszáj nyernünk" - ezt várja Giggs a sorsdöntő meccstől
Ryan Giggs, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya "nagy meccsre" számít kedden a magyarok ellen az Európa-bajnoki selejtező utolsó fordulójában, melyben mindkét válogatott számára az Eb-részvétel a tét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz