Fotó: Sas Gábor

Vb-selejtezők: Állítsd össze Marco Rossi Albánia elleni kezdőcsapatát!

Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg az Albánia elleni kezdőcsapatot!
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 4., szombat 14:14
Fotó: Sas Gábor
Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg az Albánia elleni kezdőcsapatot!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 4., szombat 14:14

A magyar válogatott vasárnap 18:00 órakor folytatja szereplését a vb-selejtezőn, az ellenfél ezúttal Albánia lesz Elbasanban az Elbasan Arénában.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Albánia elleni vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az Anglia elleni vb-selejtezőn is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. Az angolok elleni legutóbbi Eb-csoporttalálkozón Rossi a Gulácsi – Kecskés, Orbán, Szalai A. – Bolla, Kleinheisler, Schäfer, Szoboszlai, Fiola – Szalai Á., Sallai kezdőcsapatot küldte pályára.

Marco Rossi sajnos Albániában nem számíthat a pozitív koronavírustesztet produkáló Szalai Ádámra és a bokasérülést szenvedett Varga Kevinre, jó hír viszont, hogy visszatérhet az Anglia ellen eltiltását töltő Nagy Ádám és a Ferencváros védője, Botka Endre, aki kisebb sérüléssel bajlódott.

Olvastad már?
Zárt kapu, pontlevonás, kizárás: A FIFA megígérte, hogy keményen fellép Magyarország ellen
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közleményt adott ki a Magyarország-Anglia vb-selejtezőn történt rasszista incidensek ügyében és zéró toleranciát ígért az elkövetőkkel szemben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz