Válogatott: „Új élet kezdődött” - már Telkiben készül a keret

Hétfőn este már a teljes kerettel készül a válogatott a lettek, majd pedig a portugálok elleni vb-selejtezőre.
Privacsek András 2017. augusztus 28., hétfő 12:25
Hétfőn este már a teljes kerettel készül a válogatott a lettek, majd pedig a portugálok elleni vb-selejtezőre.
Szerző: Privacsek András 2017. augusztus 28., hétfő 12:25

Vasárnap délután érkeztek meg az első játékosok Telkibe, az A-válogatott edzőtáborába. Az ebéden még csak 8 játékos vett részt, a délutáni edzésre azonban megérkezett a légiósok közül Elek Ákos, Nagy Ádám és Kádár Tamás is. A Videoton FC és a Ferencváros játékosai - akárcsak a még meg nem érkezett légiósok - hétfőn csatlakoztak a kerethez, amely a hétfő esti tréningre már teljes lesz.

Vasárnap délután - szokás szerint - két csoportban tréningeztek a játékosok. Akik a hétvégén pályára léptek, regenerációs edzésen vettek részt, míg a többieknek teljes értékű edzést vezényelt a Bernd Storck vezette szakmai stáb. Előbbi csoportban ott volt Pintér Ádám is, akinek pár napja született meg a kislánya, így érthető módon extra motiváltan érkezett meg Telkibe.

- A kislányom érkezése egy új élet kezdete számunkra is, ami akkora élmény, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Most azonban minden erőmmel a válogatottra koncentrálok, amiben óriási segítséget jelent a feleségem, aki most is mindenben segít, hogy a feladatomra tudjak koncentrálni. Talán mondanom sem kell, mennyire hálás vagyok neki ezért. A kislányom születése mellett azonban az is hihetetlen erőt ad, hogy úgy hallottam mindkét meccsünkön megtelik majd a Groupama Aréna. Bátran ki merem jelenteni, hogy nekünk van a világon az egyik legjobb szurkolótáborunk, úgyhogy kötelesek vagyunk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy örömet okozzunk nekik. A következő napokban tehát csak ez a cél lebeg majd a szemünk előtt, kőkeményen fogunk dolgozni azért, hogy ez sikerüljön - mondta az mlsz.hu-nak a Greuther Fürth középpályása.

A keret tagjai hétfőn délelőtt egyéni edzésmunkát végeztek, este pedig már a teljes keret együtt tréningezik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz