A válogatott tragikus hőse: "Nem vagyok az a kapus, aki nagyokat hibázik"

Gulácsi Péternek ugyan voltak szép védései is Svájc ellen, de két nagy hibája döntően befolyásolt a mérkőzés végkimenetelét. A mieink kapusa mindenkitől bocsánatot kért.
Privacsek András 2017. október 8., vasárnap 9:04
Gulácsi Péternek ugyan voltak szép védései is Svájc ellen, de két nagy hibája döntően befolyásolt a mérkőzés végkimenetelét. A mieink kapusa mindenkitől bocsánatot kért.
Szerző: Privacsek András 2017. október 8., vasárnap 9:04

Gulácsi Péter a Svájctól elszenvedett 5-2-es vereséget követően nyilatkozott az M4 Sportnak.

- Nem vagyok az a kapus, aki sokat, nagyot vagy gyakran hibázik. Az első gólnál rosszul vettem át a labdát, rossz oldalra is, gyorsan akartam reagálni. A negyediknél mellé nyúltam. Elnézést kértem a csapattársaktól, mert mind a két hiba (az első és a negyedik gólnál – a szerk.) gyökeresen befolyásolta a meccset. Elnézést kérek a magyar szurkolóktól is, azoktól, akik kijöttek, és akik otthonról nézték a meccset. Kapusként ez nehéz helyzet, mert ha hibázol, az gólhoz vezet. Most ez kétszer is megtörtént, két olyan pillanatban, ami rosszkor jött lélektanilag. Próbáljuk a fejeket rendbe tenni, és a keddi meccset megnyerni. A fociból a gólokat nehéz kivenni, ha 1-0-ra hátrányba kerülsz feleslegesen, az átírja a meccset, főleg, hogy zárt védekezésből akartunk kiindulni. Kicsit nyíltabbá váltunk a gól után, próbáltunk egyenlíteni, de egy olyan csapat, mint a svájci, kihasználja a több területet, és ezekből gólokat ért el. A második félidőt szerettük volna gól nélkül lehozni, esetleg találni egyet. De aztán jött öt perc után a negyedik gól, utána már nagyon nehéz.

A mérkőzés részletei - itt!

Gulácsi két nagy hibája:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz