Fotó: www.mlsz.hu

Válogatott: Továbbra is kérdéses Orbán játéka Wales ellen – orvosi vizsgálat vár rá

Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett Telkibe. Gulácsi Péter csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg Orbán érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.
Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 13:02
Fotó: www.mlsz.hu
Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett Telkibe. Gulácsi Péter csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg Orbán érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 13:02

Az RB Leipzig vezetői azt kérték Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón Dibusz Dénes áll majd a magyar válogatott kapujában.

A szövetségi kapitány elfogadta a lipcsei klubvezetők érveit, már csak azért is, mert így Gulácsi frissebben áll majd rendelkezésre a Wales elleni Eb-selejtezőre. A magyar kapus csütörtökön érkezik meg Telkibe - írja az mlsz.hu.

Csapattársa, Willi Orbán még október végén a Wolfsburg elleni Német Kupa-találkozón szenvedett térdsérülést, ami után az MLSZ Twitter-oldala azt írta, hogy nem komoly a sérülése, így várhatóan a válogatott novemberi mérkőzéseire már játékra kész lesz, ám ezzel kapcsolatosan a keddi napon újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt,

ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy tud-e csatlakozni a kerethez.

A kerettagok kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően.

Olvastad már?
Magyar-uruguayi: Gera elárulta, miért nem lép pályára a búcsúmeccsén
A korábbi kiváló labdarúgó elmondta, hogy a szövetségi kapitánnyal közösen hozták meg ezt a döntést és csak egy búcsúztatás lesz a pálya széléről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz