Fotó: www.mlsz.hu

Válogatott: Továbbra is kérdéses Orbán játéka Wales ellen – orvosi vizsgálat vár rá

Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett Telkibe. Gulácsi Péter csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg Orbán érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.
Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 13:02
Fotó: www.mlsz.hu
Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett Telkibe. Gulácsi Péter csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg Orbán érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 13:02

Az RB Leipzig vezetői azt kérték Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón Dibusz Dénes áll majd a magyar válogatott kapujában.

A szövetségi kapitány elfogadta a lipcsei klubvezetők érveit, már csak azért is, mert így Gulácsi frissebben áll majd rendelkezésre a Wales elleni Eb-selejtezőre. A magyar kapus csütörtökön érkezik meg Telkibe - írja az mlsz.hu.

Csapattársa, Willi Orbán még október végén a Wolfsburg elleni Német Kupa-találkozón szenvedett térdsérülést, ami után az MLSZ Twitter-oldala azt írta, hogy nem komoly a sérülése, így várhatóan a válogatott novemberi mérkőzéseire már játékra kész lesz, ám ezzel kapcsolatosan a keddi napon újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt,

ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy tud-e csatlakozni a kerethez.

A kerettagok kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően.

Olvastad már?
Magyar-uruguayi: Gera elárulta, miért nem lép pályára a búcsúmeccsén
A korábbi kiváló labdarúgó elmondta, hogy a szövetségi kapitánnyal közösen hozták meg ezt a döntést és csak egy búcsúztatás lesz a pálya széléről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz