Válogatott: "Szeretnénk sok embert felvidítani ebben a nehéz helyzetben" - Nagy Ádám elmondta, miben van a mieink ereje

Nagy Ádám nem izgulós fajta, de most van benne némi drukk az Izland elleni meccset megelőzően. A középpályás szerint mindkét válogatott erősebb a négy évvel korábbinál, ráadásul mi sokat fiatalodtunk.
Privacsek András 2020. november 12., csütörtök 10:38
Nagy Ádám nem izgulós fajta, de most van benne némi drukk az Izland elleni meccset megelőzően. A középpályás szerint mindkét válogatott erősebb a négy évvel korábbinál, ráadásul mi sokat fiatalodtunk.
Szerző: Privacsek András 2020. november 12., csütörtök 10:38

- Az izlandi válogatottnál nem volt olyan vérfrissítés, mint amilyen nálunk – kezdte a Bristol City középpályása a meccs előtti sajtótájékoztatón. - Ez persze nem negatívum, hiszen egy nagyon erős csapatról van szó, a Nemzetek Ligájában az A divízióban szerepelnek. Igazi döntőhöz illő mérkőzés vár ránk. A 2016-os Eb-hez képest mindkét válogatott erősödött. Mi is sokat fejlődtünk, jó védekezésből indulva próbáljuk ráerőltetni a játékunkat az ellenfélre.

Nagy Ádám elmondta, hogy nem izgulós típus, de ez most egy különleges mérkőzés lesz.

- Érezzük a mérkőzés súlyát, rengetegen szurkolnak majd nekünk, szeretnénk sok embert felvidítani ebben a nehéz helyzetben. Egy kis drukk van azért bennem, de nem blokkol le, vettem például egy kis szúdokut, amivel lekötöm a gondolataimat.

A Bristol középpályása beszélt a mieink erejéről.

- A mi igazi erőnk a csapategységben rejlik és van néhány olyan játékos a csapatban, akik a támadóharmadban képesek váratlant húzni, amivel meg lehet nyerni az ilyen fontos mérkőzéseket.

A Magyarország – Izland Eb-pótselejtező-mérkőzés csütörtökön 20:45-kor kezdődik a Puskás Arénában zárt kapuk mögött.

Olvastad már?
Marco Rossi a karanténból: "Nagyon mérges voltam magamra"; "Megnyugtató, hogy nálunk mindenki egy harcos”
Mint ismert, Marco Rossi pozitív koronavírus-tesztet produkált, így csütörtökön nem ülhet a kispadon az Izland elleni Eb-pótselejtezőn. A szövetségi kapitány online sajtótájékoztatón válaszolt a kérdésekre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz