Válogatott: Szavazd meg Rossi Törökország elleni kezdőcsapatát!

Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg a kezdőcsapatot!
Csakfoci Admin 2020. november 17., kedd 10:56
Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg a kezdőcsapatot!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 17., kedd 10:56

A Szerbia ellen 1-1-re végződő Nemzetek Ligája-csoportmérkőzést követően Marco Rossi együttese szerda este Törökország ellen zárja a sorozat idei kiírását a Puskás Arénában. Ha megverjük a törököket, és az oroszok nem győzik le a szerbeket, meg is nyerjük a 3. csoportot.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott rendszernek megfelelően - 3-5-2-ben adtuk meg.

Az szerbek elleni előző NL-mérkőzéshez képest Szalai Attila és Fiola Attila is letöltötte sárga lapos eltiltását, így ott lehetnek a keretben. Ugyanakkor hétfőn délelőtt az MLSZ hivatalos felületein jelezte, Szoboszlai Dominik visszatér klubcsapatához, mivel az osztrák karanténszabályok szerint csak így léphet pályára a Salzburg hétvégi bajnoki meccsén.

Olvastad már?
Nem csak Szoboszlai robbanthat az átigazolási piacon - 3 magyar válogatott játékos a téma külföldön
Egy nemzetközi átigazolási portál sorolta fel azt a három magyar válogatott játékost, akik jó eséllyel komolyabb klubokba és bajnokságokba szerződhetnek az Eb-re kijutott nemzeti csapatban is nyújtott teljesítményük miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz