Fotó: Kovács Tamás/MTI

Válogatott: Szalai Ádámot majdnem kiszorították a szurkolók a kezdőből, Nagy Zsolt mindenkit "megvett" a góljával

Több mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma (kedd) esti, Anglia elleni NL-mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!            
Budai László 2022. június 14., kedd 9:14
Fotó: Kovács Tamás/MTI
Több mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma (kedd) esti, Anglia elleni NL-mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!            
Szerző: Budai László 2022. június 14., kedd 9:14

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat a 20.45-kor kezdődő, Anglia elleni, idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül több mint kétezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-5-2-es felállást követve szavazhattak.

(A kapusoknál Gulácsi Péter eltiltása miatt nem szavaztattuk olvasóinkat.)

A védőknél a szurkolók nem változtattak a jól bevált felálláson, ezúttal is a Lang, Orbán, Szalai A. felállással állítanák meg a támadásokat. A Lipcse védője kapta a legtöbb szavazatot, mögötte a Fener, illetve az Omonia magyarja zárt.

A jobb szélen is igen egyértelmű volt a helyzet, a drukkerek úgy tűnik, igen elégedettek Fiola Attila teljesítményével, aki a szavazatok 57 %-át gyűjtötte be, rajta is túltett a bal oldalon a németek elleni gólszerző, Nagy Zsolt, aki a voksok 66 százalékát kapta.

A középpályán a védelemhez hasonlóan van egy jól bevált hármas Szoboszlai Dominikkal, Nagy Ádámmal és Schäfer Andrással, akik uralják posztjukat. Ezt olvasóink szavazatai is bizonyítják.

A támadóknál Sallai Roland helyzete a legegyértelműbb, de itt történt az egyik legnagyobb “majdnem meglepetés”, Szalai Ádámot ugyanis alaposan megszorongatta Ádám Martin. A Paks csatára bő 60 szavazattal maradt csak el, de Szalai végül a szurkolóknál is tartja kezdő pozícióját.

A válogatott Anglia elleni kezdőcsapata a csakfoci.hu olvasóinak szavazatai alapján

Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Schäfer, Szoboszlai, Nagy Zs. – Szalai Á., Sallai

Olvastad már?
Rossi: Elfogadom, hogy sokan nem értik, például Szalai Ádám miért kap lehetőséget mindig a kezdőben
Marco Rossi szövetségi kapitány és Nagy Ádám nyilatkozott a keddi, angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőzően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz