Válogatott: Otigba sorsa végleg eldőlhet

Nigéria kapitányának listáján már ott van.
Dudás Gábor 2016. november 18., péntek 9:05
Nigéria kapitányának listáján már ott van.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 18., péntek 9:05

Hamarosan lezárulhat az évek óra húzódó Otigba-ügy: a nigériai-magyar védő kapcsán hosszabb ideje tudni, hogy inkább választaná az afrikai nemzeti csapatot, ha végre meghívót kapna, és lapinformációk szerint ehhez igen közel került a török Kasimpasa (kölcsönben a holland Heerenveentől) védője.

A nigériai lagostelevision.com beszámolója szerint az afrikai gárda német szövetségi kapitánya, Gernot Rohr személyesen nézte meg magának a 24 éves játékost, aki meg is győzte a trénert Törökországban, így nem lenne meglepő, ha hamarosan meghívót is kapna Nigériából.

A portál is kiemeli, hogy Otigba Kennethet többször is próbálták már meghívni a magyar válogatottba, de mindannyiszor nemet mondott, és nagyon úgy tűnk, hogy hamarosan véglegesen lemondhatunk róla.

Otigba kilenc mérkőzésen lépett pályára idén a török élvonalban és egy gólt szerzett, csapata a 11. helyen a Süper Ligben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Vancsa Zalán
A magyar válogatott Eb-keretébe is bekerült Vancsa Zalán klubjánál, a Lommelnél kezdte el a felkészülést, de az egyelőre kérdéses, melyik csapatban folytatja pályafutását a fiatal támadó.
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Tovább az összes átigazoláshoz