Válogatott: Otigba sorsa végleg eldőlhet

Nigéria kapitányának listáján már ott van.
Dudás Gábor 2016. november 18., péntek 9:05
Nigéria kapitányának listáján már ott van.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 18., péntek 9:05

Hamarosan lezárulhat az évek óra húzódó Otigba-ügy: a nigériai-magyar védő kapcsán hosszabb ideje tudni, hogy inkább választaná az afrikai nemzeti csapatot, ha végre meghívót kapna, és lapinformációk szerint ehhez igen közel került a török Kasimpasa (kölcsönben a holland Heerenveentől) védője.

A nigériai lagostelevision.com beszámolója szerint az afrikai gárda német szövetségi kapitánya, Gernot Rohr személyesen nézte meg magának a 24 éves játékost, aki meg is győzte a trénert Törökországban, így nem lenne meglepő, ha hamarosan meghívót is kapna Nigériából.

A portál is kiemeli, hogy Otigba Kennethet többször is próbálták már meghívni a magyar válogatottba, de mindannyiszor nemet mondott, és nagyon úgy tűnk, hogy hamarosan véglegesen lemondhatunk róla.

Otigba kilenc mérkőzésen lépett pályára idén a török élvonalban és egy gólt szerzett, csapata a 11. helyen a Süper Ligben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz