Válogatott: Nagy a felhajtás, de készen állunk az Eb-re

A finomhangoláson dolgozik a Storck-csapat.
Szerkesztő 2016. június 8., szerda 20:06
A finomhangoláson dolgozik a Storck-csapat.
Szerző: Szerkesztő 2016. június 8., szerda 20:06

 

Szikrázó napsütésben és jó hangulatban kezdte meg délelőtti edzését a magyar válogatott a Tourettes melletti edzőpályáján. A szakmai stáb többféle, főként erőnléti és fizikai feladatokkal készült a játékosoknak, így a másfél órás gyakorlás legnagyobb részét a pálya melletti edzőteremnek berendezett sátorban töltötte a csapat.

A délutáni edzés volt a válogatott első sajtónyilvános foglalkozása, a munka megkezdése előtt Dibusz Dénes és Juhász Roland nyilatkozott a megjelent újságíróknak. A játékosok elmondták: mindenkinek új élmény az a felhajtás, amit eddig tapasztaltak, de ez egyben öröm is számukra. A körülmények tökéletesek, így kizárólag a futballra kell koncentrálnia a csapatnak - olvasható az mlsz.hu-n.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz