Fotó: MTI/Kovács Tamás

Válogatott: Merészet húznának a szélen a szurkolók, Ádám nagyot harcolt Sallaival – így kezdenénk az északírek ellen

Közel háromezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Észak-Írország elleni felkészülési mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Nyikes Zoltán 2022. március 29., kedd 8:47
Fotó: MTI/Kovács Tamás
Közel háromezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Észak-Írország elleni felkészülési mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. március 29., kedd 8:47

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Észak-Írország elleni, idegenbeli felkészülési mérkőzésre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel háromezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, szinte pontosan 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-5-2-es felállást követve szavazhattak.

Gulácsi Péter kiesése miatt Dibusz Dénes és Szappanos Péter között dőlt el a kapusposzt sorsa, olvasóink véleménye pedig egyértelmű: 89%-uk kezdetné a Ferencváros játékosát.

Botka Endre is lesérült, így a középhátvédeket tekintve sincs túl nagy merítési lehetősége Marco Rossinak, így itt sem történt meglepetés. A szavazáson a Willi Orbán, Lang Ádám, Fiola Attila hármas nyert nagy fölénnyel.

A jobbszélen már jóval több opció közül választhattak a szurkolók, ám itt is simán, a voksok 43%-át begyűjtve nyert a MOL Fehérvár FC játékosa, Nego Loic, míg a balszélen már jóval szorosabb volt verseny, Styles Callum végül 78 szavazatnyi különbséggel megelőzte Sallai Rolandot, valamint toronymagasan legyőzte Schön Szabolcsot.

A három középső középpályás kiválasztásában is nagy volt az egyetértés, Nagy Ádámnak, Schäfer Andrásnak és Szoboszlai Dominiknak adnának bizalmat olvasóink.

A két ék közül csak Szalai Ádám helye volt biztos, ő a szavazatok 44%-át gyűjtötte be, Ádám Martin és Sallai Roland viszont nagyot harcolt a kezdőbe kerülésért, végül utóbbi játékos kicsivel több mint 100 szavazattal nyert.

A VÁLOGATOTT ÉSZAK-ÍRORSZÁG ELLENI KEZDŐCSAPATA A CSAKFOCI.HU OLVASÓINAK SZAVAZATAI ALAPJÁN:

Dibusz–Orbán, Lang, Fiola–Nego, Nagy Á., Schäfer, Szoboszlai, Styles–Szalai Á., Sallai.

Olvastad már?
Rossi: "Fizikálisan erős csapatról beszélünk, nem lesz egyszerű dolgunk" - a kapitány beszélt Gulácsi sérüléséről is
Marco Rossi, az északírek elleni barátságos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy a meccs jó teszt lesz a magyarok számára, hiszen az ellenfelünk korábban Olaszországgal is döntetlent játszott, akivel mi a Nemzetek Ligájában találkozunk majd.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz