Válogatott: „Hét meccsből egyet nyertünk, ez nem egy jó statisztika” – Stieber megvédte csapattársát

Stieber Zoltán is úgy gondolja, nem egyedül Kovács István a felelős a bekapott gólért és a finnek elleni 1-0-s vereségért.
Privacsek András 2018. szeptember 9., vasárnap 13:01
Stieber Zoltán is úgy gondolja, nem egyedül Kovács István a felelős a bekapott gólért és a finnek elleni 1-0-s vereségért.
Szerző: Privacsek András 2018. szeptember 9., vasárnap 13:01

- Ez egy csapatjáték. Nekem is voltak olyan szituációk, amikor elvesztettem a labdát és volt belőle egy kontra. Ezt nyilván együtt rontottuk el. Ennek ellenére megvoltak a helyzeteink, legalább egy gólt kellett volna ezekből lőni. Sajnos ez most így sikerült – értékelt Stieber Zoltán az M4 Sportnak. - Középpályán valahogy nem volt minden rendben a mérkőzés elején. Egy új elképzelés van és mi is próbáljuk az automatizmusokat begyakorolni. A legfontosabb, hogy ezt minél hamarabb el tudjuk sajátítani. Remélem, hogy elindulunk egy pozitív úton. Ha megnézzük az elmúlt meccseinket, akkor látszik, hogy hét meccsből mindössze egyet nyertünk meg. Ez nem egy jó statisztika. Azon vagyunk, hogy ezt kijavítsuk, és minél hamarabb meglegyen a következő győzelem, és legyenek sikerélmények. Itt a következő meccs pár napon belül, arra meg kell próbálni jól felkészülni és nyerni.

A legutóbbi hét mérkőzésünkön csak Costa Ricát győztük le barátságos mérkőzésen tavaly novemberben.

Olvastad már?
Válogatott: Ennyi helyzetből több meccset meg kell nyerni; Az én hibám volt a gól - visszhangok
Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitánya szerint sokkal bátrabb játékra van szükség ahhoz, hogy eredményesek legyenek. Kovács István azt mondta, az ő hibájából kaptuk a gólt. Pátkai Máté úgy látta, sok helyzetünk volt a finnek ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz